Αστείο αλλά αλήθεια!
Δεν έχω ανοίξει για μήνες το linux και δεν μπορώ να θημηθώ ή να βρώ τον κωδικό έναρξης..
Τι κάνουμε;
Συντονιστής: adem1

zeppos έγραψε:
Για την δεύτερη .. δεν έχω CD.. Κατέβασα το wubi για Ubundu πριν μήνες.. Δούλευε μια χαρά αλλά βλέπεις η "ευκολία" στα κολοwindows.... Ακόμη και στα δύσκολα βρίσκεις ένα κάρο σελίδες να σε βοηθήσουν..
zeppos έγραψε:
Σόρυ για το "υφάκι" αλλά τα έχω πάρει.. Είναι απίστευτο να χρειάζεται κάποιος password για να ανοίξει το μηχάνημα..
Η ευκολία που έλεγα..

zeppos έγραψε:Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, αλλά τα δοκίμασα όλα και δεν..
Η πρώτη λύση που άρχισα, έγραψα στη κονσόλα του root E (edit) Δεν αναγνωρίζει την εντολή.
Ούτε την rw init=/bin/bash... Δεν αναγνωρίζει την rw..
Για την δεύτερη .. δεν έχω CD.. Κατέβασα το wubi για Ubundu πριν μήνες.. Δούλευε μια χαρά αλλά βλέπεις η "ευκολία" στα κολοwindows.... Ακόμη και στα δύσκολα βρίσκεις ένα κάρο σελίδες να σε βοηθήσουν..
Τώρα στο ψητό: Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου πει... το και το και οχι λινκ..
Για να ρωτάω πάει να πει οτι ΔΕΝ γνωριζω καλά το Linux, οποτε δεν βοηθάνε οι παραπομπές..
Σόρυ για το "υφάκι" αλλά τα έχω πάρει.. Είναι απίστευτο να χρειάζεται κάποιος password για να ανοίξει το μηχάνημα..
Η ευκολία που έλεγα..
ls /home/
drwxr-xr-x 71 to_onoma_sou to_onoma_sou 4096 2009-04-15 15:20 to_onoma_sou
passwd to_onoma_sou

zeppos έγραψε:Ειλικρινά φχαριστώ όλους σας .. αλλά ως φαίνεται .. κάτι έχω πάθει...
Ασχολούμαι αρκετάχρόνια με κατασκευή ιστοσελίδων και ξέρω οτι κάτι μου ξεφεύγει.. κάτι "απλό" αλλά δεν το βλέπω..
Πατάω ECS πάμε στην recovery και αμέσως αρχίζει να ελέγχει ένα κάρο αρχεία...
Όταν τελειώσει ο κατάλογος ανοίγει ένα παράθυρο με 4 επιλογές.. πάω στο root recovery nod και ανοίγει από κάτω μια κονσόλα..
Εκεί ΔΕΝ αναγνωρίζει τις εντολές που μου γράφετε..
Is/home or Ls/home or ls/home ... ότι και να γράψω μου λέει "δεν υπάρχει φάκελλος"
Ούτε τα περί passwd <username> δέχεται, ούτε τα "e", ούτε "b"..
Όταν πάω να ξεκινήσει πάλι "Normal" ξαναζητάει το γ......νο pass το οποίο ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω τι χαζομάρα έβαλα..
Εχω δοκιμάσει ΟΛΑ όσα τόσα χρόνια χρησιμοποιώ, ΟΛΑ τα ονόματα των σκύλων μου, της φαμίλιας.... τπτ!!
passwd to_onoma__χρήστη

zeppos έγραψε:
Αλλά! Μου ζήτησε να γράψω το νέο pass και μετά retype pass.. Το έβαλα και μου είπε:
Password updated ...
Ψέμματα!
Λάθος κωδικός μου βγάζει συνέχεια. Κάνω επανεκίνηση.. τα ίδια