kalaksigiesai έγραψε:ftso έγραψε:Αν έχετε δυνατά μηχανήματα και δεν θέλετε τα windows για παιχνίδια τότε βάλτε virtual box.
Μακάρι να είχα χρόνο να παίξω.
Νομίζω ότι μπαίνω σε διαφορετικό θέμα. Αυτό το Virtual Box που λες, συνεργάζεται με τις σειριακές θύρες;
Έχω κάποιους αισθητήρες θερμοκρασίας-υγρασίας. Λές να μπορέσω να τους παίξω με virtualbox;
Δεν χάνεις τίποτα, πίστεψέ με. Κι εγώ είμαι δηλωμένος πωρωμένος παιχνιδάς (επιτέλους βρήκα μετάφραση για το gamer
Όσο για σειριακές θύρες, ναι, υποστηρίζονται έως δύο, αν θυμάμαι καλά, αλλά: 1. είσαι σίγουρος ότι οι αισθητήρες θερμοκρασίας-υγρασίας περνάνε μέσα από σειριακή θύρα; 2. Αν ναι, δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλέψουν ή όχι, αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις (ισχύει γενικά σχεδόν για τα πάντα στα Λίνουξ και στο Ουμπούντου). 3. Είναι σημαντική η παρακολούθηση αυτών των αισθητήρων; Ρωτάω, γιατί στο δικό μου μηχάνημα δεν νοιάζομαι καν για την θερμοκρασία, γιατί κινείται πάντα σε καλά επίπεδα. Πως το ξέρω, δίχως να παρακολουθώ την θερμοκρασία; Πείρα, εμπειρία, μια επανεκίννηση με βόλτα μέσα στο BIOS, κάπως έτσι. Αν έχεις πρόβλημα με υπερθέρμανση, επένδυσε καλύτερα σ' ένα κουτί της προκοπής, με τροφοδοτικό της προκοπής και βάλε και κάνα ανεμιστηράκι παραπάνω, της προκοπής κι αυτό, βεβαίως-βεβαίως.
Υ.Γ. με πρόλαβε ο ftso, θα πρόσθετα: καλύτερα να προτιμήσεις το VirtualBox της Sun, παλιότερα δοκίμασα και την άλλη που είναι open και καλά, αλλά δεν έβγαλα άκρη με το σετάρισμα.