Ερώτηση, για εγκατάσταση του Ubuntu

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Ερώτηση, για εγκατάσταση του Ubuntu

Δημοσίευσηαπό Chriss2 » 11 Αύγ 2008, 01:05

Είμαι νέο μέλος και θέλω να μάθω πως μπορώ να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση του Ubuntu. Διαθέτω Desktop Vista 64-bit. Παρακαλώ βοηθήστε κάποιον που θέλει να μάθει αυτό το λογισμικό ανοικτού κώδικα. Είμαι αρχάριος και οι οδηγίες αν είναι δυνατόν να είναι όσο το δυνατόν πιο απλές. Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από Chriss2 και 11 Αύγ 2008, 08:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Chriss2
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Ubuntu

Δημοσίευσηαπό ftso » 11 Αύγ 2008, 02:28

Καλώς ήρθες @Chriss2

Η ενότητα που πρωτοπόστρες το θέμα δεν ήταν η κατάλληλη για αυτό έκανα την μεταφορά σε αυτήν εδώ.

Καθώς είσαι νέος στο forum και λίγες ώρες πριν γίνεις και στο Linux ( ;) ) θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά αρχικά στα παρακάτω:

Όπως βλέπεις σχεδόν όλα έχουν ξανα απαντηθεί :D
για αυτόν τον λόγο κοιτάς πάντα αν υπάρχει ήδη η απάντηση κάνοντας μια ΕικόναΑναζήτηση ή βλέποντας στους οδηγούς του forum (Οδηγοί - How to - Tutorials).

Αυτά για τώρα! :D
Ότι πρόβλημα η απορία έχεις εδώ είμαστε να σου την λύσουμε.

ΥΓ: Ο τίτλος του θέματος που άνοιξες είναι πολύ γενικός.
Θα ήταν καλύτερο να τον αλλάξεις σε "Ερώτηση, για εγκατάσταση του Ubuntu" κάνοντας απλά Εικόνα το πρώτο μήνυμά σου.
Το Ubuntu μπορείς να το καταβάσεις απο εδώ (http://www.ubuntu.com/getubuntu/download). Αν το σύστημά σου είναι 64bit τότε προτίμησε την "64bit AMD and Intel computers" έκδοση.
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα