Για άλλη μια φορά κατάφερε το PC μου να παρουσιάσει δυσλειτουργία στο ubuntu!Το είχα αφήσει λίγο μόνο του σε αδράνεια και όταν γύρισα έγραφε για κάποιο unknown error (νομίζω στο Xorg-configuration ή κάτι τέτοιο) στο οποίο,συνηθισμένος από τα άπειρα τέτοια μηνύματα των windows,δεν έδωσα σημασία!Αφού όμως πάτησα Ok δεν λειτουργούσε τίποτα σωστά,δεν μπορούσε ούτε καν να ανοίξει κάποιο παράθυρο,και του έκανα επανεκκίνηση.Κλασσικά βγήκε το GRUB,επέλεξα τον kernel που ήθελα να χρησιμοποιήσω(συγκεκριμένα τον 2.6.32.16 rc6 generic) και όταν πήγε να συνεχίσει κανονικά το boot,μόλις βγήκε η splash screen μου έβγαλε μήνυμα πως κάνει filesystem check μετά το οποίο δεν μπορεί να συνεχίσει λέγοντας ότι δεν μπορεί να κάνει mount το filesystem.Και κάνει και ακριβώς το ίδιο απλά χωρίς ίχνος γραφικού όταν πάω να μπω σε recovery mode,χωρίς όμως να μου δίνει επιλογή να μπω με ή χωρίς σύνδεση στο δίκτυο(δεν βγάζει καν το menu).Όταν μου έβγαλε shell σαν root για εντολές πάτησα sudo apt-get update και sudo apt-get upgrade αλλά μάταια!Δεν μπορούσε να συνδεθεί στο internet!Δοκίμασα και με καλώδιο εννοείται,αλλά και πάλι...
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Off topic:
Πρέπει να είμαι από τους λίγους που καταφέρνουν να χαλάνε τόσο συχνά ένα τόσο σταθερό σύστημα όπως το linux...Σόρρυ πάντως για τα επανειλημμένα προβλήματα για τα οποία ζητάω βοήθεια...