Γεια σας παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα που προσπαθώ να λύσω εδώ και αρκετό καιρό και θέλω να πιστεύω πως υπάρχει κάποιος ανάμεσα μας που έχει συναντήσει το ίδιο θέμα και το έχει λύσει!
Λοιπόν, έχω το hercules Dj console RMX το οποίο είναι παράλληλα και κάρτα ήχου. Σαν κάρτα ήχου δεν έχω παράπονο, λειτουργεί τέλεια στο inux. Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι να λειτουργήσω και το virtual DJ το οποίο με το
wine δυστυχώς δεν μπορεί να δει τον controller. Η λύση για dual boot απαγορεύεται

οπότε καταφεύγω στην λύση του virtualization (virtualBox). Δημιούργησα λοιπόν ένα image win XP σε fixed-sised σκληρό, πειραματίστηκα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς στις επιλογές του ήχου, πέρασα και τους οδηγούς του controller (να σημειώσω επίσης οτι τρέχω 2.6.31-9-rt kernel) και πέρασα και το virtual dj. Όλα καλά και ωραία το ένα βλέπει το άλλο, έχω ήχο, αλλά η ένδειξή μου στον επεξεργαστή XP δεν πέφτει κάτω από 90% και ανά 9 -10 δευτερόλεπτα ο ήχος κάνει διακοπές και ακούγεται σαν να κάνει μπουρμπουλήθρες. Αντίθετα, η ένδειξη της μνήμης είναι σε πολύ νορμάλ επίπεδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους θα το διαβάσουν και θα προτείνουν κάποια λύση.....