Συντονιστής: adem1

sparus έγραψε:Σήμερα έκανα μια πατάτα, πάτησα καταλάθος από το Rythmbox μεταφορα στα απορρίματα ενω είχα επιλέξει όλα μου τα αρχεία. Λέω ένα "ωπς, δεν πειράζει".. Πάω στα απορρίματα και βλέπω 8000 χιλιάδες κομμάτια μουσικής ανακατεμένα και επιλογή επαναφοράς πουθενα. Με πιάνει πανικός... Ψάχνω λίγο στο google και παρατηρώ ότι δεν υπάρχει στο gnome δυνατότητα επαναφοράς από τα απορρίματα. (Αν και σοβαρή συζήτηση γίνεται από το 2006!!!!) Αυτό συν το γεγονός ότι δεν έγινε ερώτηση επαλήθευσης για να σβήσω τόσο όγκο δεδομένων με έβγαλε από τα ρούχα μου, με πιάσαν τα νεύρα μου και μέσα στην τσατίλα μου τα εσβησα τελείως να μην τα βλεπω. Ευτυχώς είχα κρατήσει αρχεία ασφαλείας. Πότε θα φτιαχτεί αυτό στο gnome? Ισχύει το ίδιο και σε kde, xfce..? Κάποιος άλλος file manager?

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

cordoban έγραψε:Εγώ πάντως μετέφερα αρχεια στα απορριματα και μετά τα εκανα αντιγραφη πισω στην θεση τους και δεν ειδα κάποιο θεμα.