Συντονιστής: adem1

P!nk έγραψε:έχω ubuntu 9.10 32-bit και θέλω να βάλω τα 10.04 64-bit. Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα τα εγκαταστήσω από την αρχή;

Epirotes έγραψε:P!nk έγραψε:έχω ubuntu 9.10 32-bit και θέλω να βάλω τα 10.04 64-bit. Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα τα εγκαταστήσω από την αρχή;
1. Έχεις το / και το /home σε ξεχωριστά διμερίσματα;Αν ναι, τότε προχωράς απροβλημάτιστα. Αν όχι, ευκαιρία να τα φτιάξεις έτσι αφού πρώτα πάρεις αντίγραφο ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων σου.
2. Για την ίδια την εγκατάσταση δες τους οδηγούς ή όπως έβαλες τα 9.10 έτσι θα βάλεις τα 10.04, δεν έχει αλλάξει κάτι, αν δεν κάνω λάθος.

Τι εννοείς δεν έχεις ρυθμίσει τίποτα για το ubuntu ? Κατα αρχήν το ξεχωριστό /home είναι καλό να το έχεις γιατί μπορείς να φορμάρεις μετά αν θες μόνο το / (root) Το / /home σε μορφή ext4. Tα Windows είναι σε ntfs (ΝΤ Filesystem).P!nk έγραψε:βασικά δεν έχω ρυθμίσει τίποτα στο ubuntu, ούτε έχω κάτι αποθηκευμένο στο συγκεκριμένο διαμέρισμα....οπότε λογικά το να έχω το /home σε ξεχωριστό διαμέρισμα δε παίζει και πολύ ρόλο υποθέτω.
δε θα πρέπει να φορμάρω το διαμέρισμα που είναι το ubuntu όπως είπε ο sima? το ext3 (ή και το linux-swap?) σε μορφή ntfs λογικά έτσι?

idomeneas έγραψε:Τι εννοείς δεν έχεις ρυθμίσει τίποτα για το ubuntu ? Κατα αρχήν το ξεχωριστό /home είναι καλό να το έχεις γιατί μπορείς να φορμάρεις μετά αν θες μόνο το / (root) Το / /home σε μορφή ext4. Tα Windows είναι σε ntfs (ΝΤ Filesystem).