Συντονιστής: adem1

Giannis27 έγραψε:sistima/protimisis/keyboard/

! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την Giannis27 Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |
Η εγκατάσταση του Ubuntu με wubi είναι ένας τρόπος τον οποίο χρησιμοποιούμε μόνο για να δοκιμάσουμε το λειτουργικό μιας και δεν πρόκειται να κάνουμε καμία αλλαγή στο σύστημά μας! Για αυτό λοιπόν δεν συστήνουμε τις εγκαταστάσεις wubi αλλά καθαρές εγκαταστάσεις. Μπορείτε να δείτε πως θα κάνετε εγκατάσταση του Ubuntu στο σύστημά σας με την βοήθεια των οδηγών του forum: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=859
Giannis27 έγραψε:Ο κplayer δεν παλευεται και ο vlc μοθ βγαίνει σε κάτι κορεάτικα. Εχετε να μου προτείνετε καναν καλό;

Giannis27 έγραψε:λλά όλες τις υπόλοιπες σε κινέζικα-κορεάτικα οπότε δεν είναι εύχρηστος για μένα.

Giannis27 έγραψε:Οκ λύθηκε κι αυτό. Ευχαριστώ παιδιά, ειδικά εσένα pros με βοήθησες αρκετά και πολύ άμεσα. Έχω πολλές απορίες αλλά θα κοιτάω τα θέματα του φόρουμ για να βρώ λύση. Μια τελευταία απόρια για τώρα. Πως μπορώ να μικρύνω το μέγεθος των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας; Έχω δει οτι με δεξί κλικ έχει resize αλλά εγω το θέλω σαν προεπιλογή για όλα.