καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους..νεος στα λινουχ και αρχισα πολυ καλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το ubuntu...εχω ενα τριμηνο την εκδοση ubuntu 8.10 και προχθες εκανα την αναβαθμιση σε 9.4 ..κατα την διαρκεια ths αναβαθμισης μου εβγαλε κατι ειδοποιησεις που με ρωτουσαν αν θελω να διατηρισω κατι πακετα η να αντικατασταθουν απο τα καινουργια ..επελεξα το δευτερο και δεν τα κρατησα.οταν μου ζητηθηκε να κανω εππανεκινιση την εκανα και εβγαλε κανονικα την μπαρα φορτωσε και μετα εβγαλε ενα μηνυμα και το πληκτρολογιο και το ποντικι δεν εχουν ρευμα και δεν μπορω να κανω τιποτα.. boot from (hdo,1)ext3 ... .... .... .... .... .... .... ..
starting up... loading please wait gave up waiting for root devise.common problems
-boot args (cat/proc/cmdline)
-check rootdelay=(didi the system wait for long enough;)
-check root=(did the system wait for the right devise;)
-missing modules (cat/proc/modules; is /dev) alert /dev/disk/dy-uuid/2bc3d5e1-ab2c-4e47-a6cc-b4c70806cad2 dropping to a shell busybox v1.10.2 (ubuntu 1:1.10.2-2ubuntu7)build in a shell (ash)
enter help for a list of build in commands.
αυτο ειναι το κειμενο που βγαζει και δεν μπορω να κανω τιποτα το πληκτρολογιο ειναι νεκρο..help please............