Συντονιστής: adem1

user@user-desktop:~$ tar -xzvf file-name.tar.gz 

1. sudo apt-get install cpp-doc lib64stdc++6 manpages-dev autoconf automake1.9 libtool gcc-doc libc6-dev-amd64 lib64gcc1 glibc-doc binutils-doc dh-make debian-keyring build-essential dialog gcc-3.4 gcc g++ bison flex gcc-multilib libltdl3-dev libmail-sendmail-perl libcompress-zlib-perl autoconf2.13 autobook autoconf-archive gnu-standards kernel-package module-assistant unrar
2. sudo updatedb

linuxman έγραψε:Για άνοιξε τερματικό και δώσε την παρακάτω εντολή copy/paste κάνε
- Κώδικας: Επιλογή όλων
1. sudo apt-get install cpp-doc lib64stdc++6 manpages-dev autoconf automake1.9 libtool gcc-doc libc6-dev-amd64 lib64gcc1 glibc-doc binutils-doc dh-make debian-keyring build-essential dialog gcc-3.4 gcc g++ bison flex gcc-multilib libltdl3-dev libmail-sendmail-perl libcompress-zlib-perl autoconf2.13 autobook autoconf-archive gnu-standards kernel-package module-assistant unrar
2. sudo updatedb
Κανε επανεκκίνηση και δοκίμασε ξανά .

manolis έγραψε:αρχικα δεν ξερω αν επρεπε να γραψω σε αυτο το topic.αντιμετοπιζω ενα "προβλημα"απο τοτε που εβαλα το ubuntu...αν τρεξω μια εφαρμογη π.χ να γραψω ενα dvd ή να κανω μια αποσυμπιεση και αλλα ο επεξεργαστης δουλευει περιπου στο 80-90% με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω κατι αλλο ταυτοχρονα.ο επεξεργαστης μου ειναι amd 3000+ 32bit και ram 1gb.και κατι αλλο σε σχεση με την αποσυμπιεση,μου αργει παρα πολυ να αποσυμπιεσει ενα αρχειο δηλαδη κανει κανα 5λεπτο για να κανει αποσυμπιεση σε 1gb που εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ.
rar e /PATH_eos_ton_Katalogo/αρχείο.rar | K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ftso έγραψε:manolis έγραψε:αρχικα δεν ξερω αν επρεπε να γραψω σε αυτο το topic.αντιμετοπιζω ενα "προβλημα"απο τοτε που εβαλα το ubuntu...αν τρεξω μια εφαρμογη π.χ να γραψω ενα dvd ή να κανω μια αποσυμπιεση και αλλα ο επεξεργαστης δουλευει περιπου στο 80-90% με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω κατι αλλο ταυτοχρονα.ο επεξεργαστης μου ειναι amd 3000+ 32bit και ram 1gb.και κατι αλλο σε σχεση με την αποσυμπιεση,μου αργει παρα πολυ να αποσυμπιεσει ενα αρχειο δηλαδη κανει κανα 5λεπτο για να κανει αποσυμπιεση σε 1gb που εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ.
Καταρχήν πες μας αν χρησιμοποιείς ntfs δίσκους ή αν έχεις κάνει εγκατάσταση με wubi.
Η αποσυμπίεση ενός rar σε ntfs ή wubi installed ext3 είναι φυσιολογικό να κάνει ώρα και να ανεβάζει την cpu πολύ.
nice --adjustment=19 rar e /PATH_eos_ton_Katalogo/αρχείο.rar
nice --adjustment=19 <βασική-εντολή...>
man nice
simosx έγραψε:...
nice --adjustment=19 <βασική-εντολή...>[/code]
Περισσότερα με την εντολή
- Κώδικας: Επιλογή όλων
man nice
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |