από vagos80gr » 28 Αύγ 2008, 15:05
Dimitris: ευχαριστώ, ατή τη φορά πράγματι δούλεψε αλλά το κακό έχει ήδη γίνει αφού για να μπω στα windows (από όπου γράφω πλέον) έπρεπε να κάνω χειροκίνητο reset, δεν το ήξερα τότε!
rizitis: ναι, sτο link που έδωσες το παιδί περιγράφει πάνω-κάτω το ίδιο πρόβλημα.
Εγώ δεν μπορώ καν να εκκινήσω το ΟΟ, ούτε τον firefox (ορθολογικά, γιατί τυχαία βρήκα λύση μέσω της συντόμευσης του last.fm) αλλά κατά τα άλλα το πρόβλημα είναι ίδιο και παραμένει άλυτο.
Για το compiz όχι,δεν το έχω ενεργό και απεργοποίησα και τα desktop effects πλήρως αλλά τίποτα.
Επειδή χθες κατέβασα πολλά πακέτα ταυτόχρονα (κοντά στα 0,5-0,6 GB) πολύ πιθανόν να έγινε κάποιο conflict, ποιός ξέρει...
Εντύπωση μου κάνει ότι στις ρυθμίσεις ενέργειας, στο σβήσιμο υπολογιστή ξαναβάζω την επιλογή στο αρχικό "να γίνεται ερώτηση" από το "τερματισμός" που το ρύθμισα προσωρινά και την μεταβολή μετά το ρεσταρτ δείχνει ότι δεν την έχει πάρει!
Με βλέπω πάντως να πηγαίνω σε format κι εκ νέου επανεγκατάσταση, έτσι κι αλλιώς ένα απογευματάκι θα μου πάρει να το φέρω -αυτή τη φορά πιο προσεκτικά και βήμα-βήμα η κάθε μεταβολή- στην προτεραία κατάσταση. Αλήθεια, το format να το κάνω μέσα από τα Windows (θα επηρεαστεί ο GRUB;) ή να αφήσω να τα κάνει όλα το σιντάκι κατά την εγκατάσταση?
HTPC
CPU: AMD Sempron 145
MoBo: Asrock 760GM-GS3
RAM: Kingston HyperX 2Gb DDR3 1333Mhz
GPU: Asus 4550 512Mb
DISK(in): Kingston SSDNOW V 30Gb + Samsung 1.5T 5.900 rpm
SCREEN: 42" LG plasma 1024*768
CASE: Thermaltake SD200
LINUX exp: Low /ENGLISH: Good(prof.) / PROG.: No