Πρόβλημα με Ubuntu Ultimate 1.8 σε Acer [Επιλύθηκε]

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Re: Πρόβλημα με Ubuntu Ultimate 1.8 σε Acer [Επιλύθηκε]

Δημοσίευσηαπό panosv75 » 02 Οκτ 2008, 12:40

ftso έγραψε:
panosv75 έγραψε:Εβαλα τελικα τα 1.7 και μετα εκανα update και upgrade και ολα ειναι μια χαρα !!!!
Ευχαριστο πολυ !!!

To 1.7 βασίζεται στο ubuntu ένα χρόνο πριν.
Μετά τα updates δεν ξέρω σε τι έκδοση σε αναβαθμίζει...αλλά όπως και να έχει καλύτερα είναι να προτιμήσεις την official έκδοση του ubuntu για να μην αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με το community support και ιδίως στα Ελληνικά που δεν υπάρχουν αρκετοί χρήστες να σε βοηθήσουν.

Την official έκδοση του ubuntu μπορείς άνετα να την μετατρέψεις κάνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις και βάζοντας τα πακέτα που χρειάζεσαι σαν αυτήν του ultimate και σε οτι άλλο θες...

Εκανα upgrade σε 8.04 και ολα ειναι κανονικα απλως δεν εχω 3d effects. Τωρα πως μπορω να βαλω screenlets οπως στα 1.8 και 1.9?
panosv75
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα με Ubuntu Ultimate 1.8 σε Acer [Επιλύθηκε]

Δημοσίευσηαπό logari81 » 02 Οκτ 2008, 13:18

τι καρτα γραφικων εχεις;

δώσε μας το αποτελεσμα της εντολης (Applications--Accessories--Terminal):

Κώδικας: Επιλογή όλων
lspci -nn |grep VGA

παντως κι εγω θα σου συσνιστουσα να βαλεις κατευθειαν το κανονικο 8.04 χωρις Ultimate και μ..ες
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα