Λοιποοοον,καταρχας,αφου επανεκκινησα το pc,επελεξα ως προτεραιοτητα τον εξωτερικο σκληρο αλλα ελεγε μετα 'NO OPERATING SYSTEM'.Δεν ειχα καμια επιλογη(ουτε command line ουτε τιποτα),οποτε εκλεισα τον υπολογιστη απο το κουμπι(ξερω,ειμαι βιαιος!!)και τον ξανανοιξα επιλεγοντας ως προτεραιοτητα τον εσωτερικο σκληρο αυτη τη φορα.Επειτα,μου εδωσε την επιλογη αναμεσα στο winXP και στο Ubuntu(που σημαινει οτι το αναγνωρισε το ubuntu απο τον εξωτερικο αλλα μαλλον χρειαζοταν τα xp του εσωτερικου για να αναγνωρισει το ubuntu απο τον εξωτερικο,υποθετω εγω τωρα...),επελεξα το ubuntu και αρχισε να φορτωνει μια χαρα(εβλεπα την οθονη φορτωσης του ubuntu) αλλα μετα εβγαλε το μηνυμα 'couldnt find iso file' και 'log on windows,reboot κτλ' και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.Εκανα reboot με τα windows και σας γραφω τωρα τις αποριες μου>>
1)Καταρχας,μηπως επειδη απενεργοποιησα τον υπολογιστη απο το κουμπι,δεν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση του ubuntu?Για αυτο μηπως εμφανιστηκε το προβλημα και δεν φορτωσε κανονικα?Παντως αλλη επιλογη δεν ειχα,μια μαυρη οθονη με το μηνυμα 'no operating system found' εβλεπα μπροστα μου!
2)Αυτο με το live cd δεν το καταλαβα.Χθες που εγκατεστησα το
wubi στον εσωτερικο σκληρο,λειτουργησε κανονικα,μπουταρισε κανονικα χωρις live cd.Τωρα που εγκατεστησα το
wubi στον εξωτερικο,αλλαζει κατι?Τωρα χρειαζεται live cd?
Γνώσεις ⇛ Linux:μέτριο ┃ Προγραμματισμός:Python σε πολυ αρχικο σταδιο┃Αγγλικά:Καλά
Λειτουργικο ⇛Ubuntu 12.04 64 bit/Win 7 64 bit Home Premium
Προδιαγραφές⇛Laptop:┃Amd A4 3300 (1,9ghz-2,5ghz/2 cores)┃Ram 8GB DDR3 PC3 10600 (2x4GB)┃AMD Dual Graphics= APU 6480g (512 MB Vram shared from RAM) + AMD Radeon 6650 with 1gb Vram┃HDD 500 GB & SSD 128GB