από renesis8 » 16 Ιαν 2011, 16:42
Προσπάθησα να φτιάξω liveusb αλλά δεν το αναγνώριζε ο υπολογιστής. Βασικά δεν είχε επιλογή για boot από usb, μόνο από floppy disk, αλλά δεν έχω συσκευή για δισκέτες. τεσπα...
Κατέβασα το iso με τον internet explorer, έλεγξα το hatch κ ως εκ θαύματος βγήκε σωστό. έγραψα το cd με το infrarecorder, επανεκκίνηση, έκανα δοκιμή το cd κ δε βρήκε σφάλματα. (dim459 ευχαριστώ)
Το θέμα είναι όμως, ότι στην εγκατάσταση κολλάει μετά από την αντιγραφή αρχείων στην "αναμονή επιβεβαίωσης" για πολλή ώρα χωρίς να κάνει κάτι. Είδα σε ένα άλλο τοπικ που είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα κ του πρότειναν να τα εγκαταστήσει με αγγλική γλώσσα καθώς μάλλον δεν μπορεί να κατεβάσει το ελληνικό language pack. Το θέμα είναι ότι για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή την εγκατάσταση. Καμιά ιδέα?
Δεν αντέχω άλλο ρε παιδιά, έφαγα το γάϊδαρο κ έχω κολλήσει στην ουρά.
ΥΓ: υπογραφή θα φτιάξω μόλις βάλω το ubuntu, αλλά νομίζω οτι το πισι φοράει τα εξής: τετραπυρηνο στα 2,7(μαρκα δε θυμάμαι), 4gb ram, nvidia gforce gtx 260, motherboard asus p5q
Γνώσεις ⇛ Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Ms WindowsXPpro / Ubuntu 10.4.1 LTS σε Desktop PC
Προδιαγραφές ⇛ Intel Quad Q9400 @ 2,66 │ 4GB │ Nvidia GeForce GTX260 │ Realtek HD │