Συντονιστής: adem1

Giannis27 έγραψε:Γεία σας παιδιά, Θέλω να ρωτήσω κάτι που μπορεί να φανεί αστείο αλλά εμένα με έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Έχω τώρα 2 εβδομάδες το ubuntu και με έχουν κατενθουσιάσει και γιαυτό θέλω να τους κάνω κανονική εγκατάσταση και στο laptop και στο netbook. Εχω διαβάσει τα tutorials, όμως κολάω στο εξής, δεν βρίσκω το iso αρχέιο ώστε να το κάνω burn σε cd ή να το δημίουργήσω usb εγκαταστασης (για το netbook). Το κατεβασα απο διάφορες μέρη (και το ubuntu.com φυσικά), το αποσυμπιέζω αλλά δεν βρίσκω κάποιο iso αρχείο...Αν κατάλαβε κανείς τι λάθος κάνω περιμένω βοήθεια

Ilias95 έγραψε:Τι ακριβώς κατέβασες; Δεν κατεβάζεις κάποιο συμπιεσμένο αρχείο, αλλά κατευθείαν το iso!
http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download Πάτησε start download και επέλεξε που θα αποθηκευτεί το iso.

Giannis27 έγραψε: Άπο εκεί το κατέβασα και άπο ένα torrent site αλλά μου βγάζει το ίδιο ζιπαρισμένο αρχέιο.

Ilias95 έγραψε:Αν το κατεβάσεις απο τον σύνδεσμο ανέφερε ο ilias95, τότε το κατεβάζεις iso. Απο πού το κατέβασες και είναι συμπιεσμένο ;Giannis27 έγραψε: