Συντονιστής: adem1

smav82 έγραψε:για σας φίλοι μου . είμαι νέος στα "λινυχ" και θα ήθελα να συζητήσουμε λίγο έτσι ώστε να με πεισετε αν αξιζουν, καθώς δεν εντυπωσιάστηκα από αυτά. δεν είμαι κολλημένος με windows καθώς είμαι τέως χρηστης macOs ( 4χρονια ) και τώρα win7 και ψαχνω μια εναλακτικη λυση. έκανα εγκατάσταση το ubuntu 12.04 lts η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από όλη την εμφάνιση και την πρακτικότητα . αλλα όμως παρατήρησα αρκετά καθυστερημένη ανταπόκριση στο άνοιγμα παραθύρων. για παράδειγμα πάταγα το home φάκελο η στο software και αργούσαν αρκετά μέχρι να ανοίξουν 3-4 δευτερόλεπτα.
που χρησιμοποίησες. Κάπως έτσι ξεκινήσα(με) και από τότε δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, πια.έγραψε:ψαχνω μια εναλακτικη λυση

smav82 έγραψε: και θα ήθελα να συζητήσουμε λίγο έτσι ώστε να με πεισετε αν αξιζουν,καθώς δεν εντυπωσιάστηκα από αυτά
smav82 έγραψε:παρατήρησα αρκετά καθυστερημένη ανταπόκριση στο άνοιγμα παραθύρων. για παράδειγμα πάταγα το home φάκελο η στο software και αργούσαν αρκετά μέχρι να ανοίξουν 3-4 δευτερόλεπτα.

madvinegar έγραψε:
Τι ειναι αυτο?