sotos21 έγραψε:VASADAKIS έγραψε:Επίσης στο sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade τα αποτελέσματα είναι
Δεν έδωσες όμως την παραπάνω αλλά την
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get update && apt-get upgrade
που είναι λάθος γιατί το δεύτερο μέρος δεν το δίνεις με sudo με συνέπεια να μην εκτελείται γιαυτό σε ρωτάει το τερματικό "are you root?"
Κλείστα όλα, άνοιξε καινούργιο τερματικό και δείξε μας τι λέει η
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get dist-upgrade
Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου. Ναι δεν είχα δει ότι δεν βάζω το sudo
Το αποτέλεσμα των εντολών είναι
james@james-Aspire-5742G:~$ sudo apt-get dist-upgrade
[sudo] password for james:
Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Ολοκληρώθηκε
Κατασκευή Δένδρου Εξαρτήσεων
Ανάγνωση περιγραφής της τρέχουσας κατάσταση... Ολοκληρώθηκε
Υπολογισμός της αναβάθμισης... Ετοιμο
Τα ακόλουθα πακέτα θα μείνουν ως έχουν:
supertux:i386
0 αναβαθμίστηκαν, 0 νέο εγκατεστημένα, 0 θα αφαιρεθούν και 1 δεν αναβαθμίζονται.
james@james-Aspire-5742G:~$
Σε ότι αφορά το πρόβλημα που έχω με το pc είναι ότι (στο παρελθόν είχα κοινοχρήστους φακέλους και δούλευαν όλα ρολόι) είχα χάσει το "επιλογές κοινής χρήσης" το εγκατέστησα με αυτή την εντολή
sudo apt-get update
sudo apt-get install nautilus-share
μου εμφανίστε το "επιλογές κοινής χρήσης" ορίζω ένα φάκελο κοινόχρηστο αλλά δεν μπορεί να τον δει κανείς.
Όταν προσπαθώ από το ίδιο το pc το μου μέσω των θέσεων δικτύου να μπω στο jamesaspire που είναι ο υπολογιστής μου μου πετάει το μήνυμα
"Αδυναμία προσάρτησης τοποθεσίας"
"Αδυναμία ανάκτησης λίστας κοινόχρηστων αντικειμένων από τον εξυπηρετητή"
έχοντας κάνει share το φάκελο που θέλω μου βγάζει και το ανάλογο σύμβολο (τα δυο βελάκια) μόλις κάνω επανεκκίνηση χάνει την ρύθμιση που του έχω κάνει για να είναι κοινόχρηστο. καμιά ιδέα τι να φταίει???
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Πρώτα βήματα ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-23-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.5.0-17-generic
3 Intel Core i5 CPU M 460 2.53GHz ‖ RAM 3819 MiB ‖ Acer Aspire 5742G
4 AMD nee ATI Manhattan [Mobility Radeon HD 5400 Series] [1002:68e0] {radeon}
5 eth0: Broadcom NetLink BCM57780 Gigabit Ethernet PCIe [14e4:1692] (rev 01) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9287 Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002e] (rev 01)