dual boot ubuntu-kubuntu

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Re: dual boot ubuntu-kubuntu

Δημοσίευσηαπό Dimitris » 20 Αύγ 2008, 22:24

To λέω αυτό γιατί κι εγώ στην αρχή με το παραμικρό πρόβλημα format έκανα. Δεν είχα κανένα να μου πει μην κάνεις λύνεται και χωρίς.

Για να συνοψίσω, είναι δυνατό να έχεις πολλά λειτουργικά, όπως windows, mac os x, ubuntu, fedora, debian, και να διαλέγεις στην εκκίνηση με ποιο θες να εκκινήσεις. Είναι επίσης δυνατό να έχεις ταυτόχρονα gnome και kde και να διαλέγεις ένα από τα δύο στο παράθυρο login.

Mπορείς επίσης να έχεις εφαρμογές gnome σε kde καθώς και εφαρμογές kde σε gnome. (Δε ξέρω αν τρέχουν πιο αργά, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τετοιο)
Άβαταρ μέλους
Dimitris
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 28 Αύγ 2008, 15:25

θα ηθελα να δοκιμασω και αλλη μια διανομη εχω ubuntu πως θα βαλω αλλη μια η περισοτερες διανομες και να διαλεγω στην εκκινηση ποια θα τρεξει α και πως θα την διαγραψω μετα χωρις να πειραξω την-τις αλλες αν δεν μου κανει
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gourgi » 28 Αύγ 2008, 21:47

kriti έγραψε:θα ηθελα να δοκιμασω και αλλη μια διανομη εχω ubuntu πως θα βαλω αλλη μια η περισοτερες διανομες και να διαλεγω στην εκκινηση ποια θα τρεξει α και πως θα την διαγραψω μετα χωρις να πειραξω την-τις αλλες αν δεν μου κανει

γράψε στο google
Κώδικας: Επιλογή όλων
dual boot ubuntu + την διανομή οπου θες να κάνεις install
και θα σου βγαλει αρκετά αποτελέσματα ;)
Όσο ζω ... μαθαίνω!
Desktop:stable9.04 i386|testing9.10 i386|Opteron Amd64 1.8GHz|RAM 2GB|Nvidia 6600GT|Msi K8N Platinum|Live! 24bit 5.1|Pixelview Playtv Pro BT878+rev.9d
Asus EEE 1000h9.04 i386|N270|RAM 2GB|945GME|RT2860|82801G
Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
gourgi
seniorTUX
seniorTUX

IRC: gourgi
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ