Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο γρήγορη απάντηση κι έτσι προχώρησα σε επανεγκατάσταση (βαρέθηκα να περιμένω 2 μήνες... ξέρω, ξέρω είμαι ανεκδιήγητος!), οπότε δεν θα μάθουμε ποτέ.
Βασικά το φιλοσόφησα λίγο... και λέω... η επανεγκατάσταση και μορφοποίηση του λειτουργικού εκ νέου στα μέτρα μου θα μου πάρει 2, το πολύ 3 ώρες (ας είχα κρατήσει ένα image και θα κράταγε ακόμα λιγότερο...). Η προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος μου πήρε πάνω από 5 ώρες ψάξιμο σε διάφορα forum, 2 μέρες συνομιλίες και πάλι δεν βρέθηκε λύση.
Ένταξει, κάποια στιγμή θα βρισκόταν λύση και θα είχα και τη χαρά της επίτευξης του στόχου αλλά πάνω απ΄όλα μετράει να κάνεις σωστά και γρήγορα τη δουλειά σου οπότε αν ήταν κάθε φορά να δίνω εντολή για να εκτελέσω ένα πρόγραμμα...ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!
Σόρρυ που σας απογοήτευσα αλλά μερικές φορές προτιμώ την πρακτικότητα
Πάντως κάποιο conflict με τα πακέτα πρέπει να ήταν και πιο συγκεκριμένα -κατά πάσα πιθανότητα- με το
Elisa Media Center, το οποίο την πρώτη φορά το είχα εγκαταστήσει μόνο του κι επέφερε αστάθεια στο σύστημα, οπότε το απεγκατέστησα κι όλα επανήλθαν σε τάξη. Προχθές είπα να το δοκιμάσω και πάλι αλλά έκανα το λάθος να το εγκαταστήσω ταυτόχρονα με πολλά άλλα προγράμματα -μετά από ένα εκτεταμένο search- που με ενδιέφεραν και επήλθε το πρόβλημα που σας ανέφερα.