Καλησπέρα.
Επιτέλους έχω νεότερα πάνω στο θέμα.Μετά από αναλυτική γνωστοποίηση του ζητήματος στην acer , αφού πέρασαν τόσες μέρες (από τις 10/1), ξανάστειλα mail όπου ζητούσα να επικοικωνήσουν μαζί μου επιτέλους,πράγμα που έκαναν σήμερα,12/2.Μου έστειλαν μια ένα έντυπο οδηγιών που λέει τα παρακάτω:
έγραψε:Αξιότιμε Πελάτη Acer,
Μετά από την συνομιλία σας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Acer, παρακαλώ βρείτε το εσωκλειόμενο έγγραφο που απαιτείται να συμπληρώσετε / να υπογράψετε και να το επιστρέψετε μαζί με :
Προϊόν
Microsoft o.s. CD’s ( εάν αρχικά σας τα παρείχε η Acer) μόνο εκτός των Norton Antivirus & άλλων CD’s λογισμικού που είναι είτε “trial”(δοκιμαστικό) ή “χωρίς χρέωση” εκδόσεις )
Αντίγραφο της απόδειξης πωλήσεως του προϊόντος Acer
( η αξίωση για επιστροφή του ποσού δεν μπορεί να γίνει δεκτή εάν γίνει μετά τις πρώτες 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος Acer).
στο τοπικό εργαστήριο της Acer ( όπως σας υπέδειξε ο υπάλληλος του Τηλεφωνικού μας κέντρου) προκειμένου να μας επιτραπεί η αφαίρεση του λειτουργικού συστήματος Windows OS καθώς και η επιστροφή των χρηματικού αντιτίμου.
Αυτό δεν θα διαρκέσει πάνω από 5 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραλαβής όλων των παραπάνω.
Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι η αποστολή προς και από το εργαστήριο της Acer θα είναι με δικά σας έξοδα .
Παρακαλώ σημειώστε ότι μετά την επιστροφή των χρημάτων, οποιαδήποτε υπολειπόμενη υποστήριξη λογισμικού μέσα στην εγγύηση της Acer, δεν θα γίνεται δεκτή.
Η Acer θα σας επιστρέψει τα χρήματα σύμφωνα με την αξία του λειτουργικού συστήματος που στέλνεται μαζί με το προϊόν Acer( το ποσό είναι αυτό που σας ενημέρωσε ο υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου την στιγμή της αίτηση σας).
Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ερώτηση , παρακαλώ μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την Acer θα είμαστε ευτυχείς να βοηθήσουμε.
Με Εκτίμηση,
Acer Support
Το συμπέρασμα μέχρι στιγμής είναι ότι θα μείνω τουλάχιστον μία εβδομάδα χωρίς λάπτοπ και ότι τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εμένα.
Το καλύτερο είναι ότι με την αγορά του λαπτοπ, δεν μου παρείχαν από το κατάστημα κανένα cd με λογισμικο πέραν του cd που περιέχει το openoffice(!!!!!!)
Δεν έχω δλδ στα χέρια μου κάποιο recovery ή οτιδήποτε περιέχει τα windows 7!Απ' ότι μου είπαν σε ένα κέντρο service της acer που ρώτησα θα πρέπει να καλέσω την acer στην Ιταλία και μου δώσουν οδηγίες για τη συνέχιση της διαδικασίας.Για να δούμε..