Συντονιστής: adem1
mike-doc έγραψε:
Έκανα καθαρή εγκατάσταση του 11.04 αλλά το unity ενώ στην αρχή λειτουργούσε μια χαρά όταν εγκατέστησα το διαχειριστή του compiz fusion άρχισε να έχει μικρά αλλά εμφανή κολλήματα. Μάλλον φταίει ότι ο υπολογιστής μου είναι αρκετά παλιός. Όποιος ξέρει καμιά λύση ας βοηθήσει.
unity --reset
Ευχαριστώ για την βοήθεια! Όντως τώρα δουλεύει καλύτερα. Το ήξερα ότι επιβαρύνεται η κάρτα γραφικών με τα πολλά εφέ αλλά δεν μου είχε δημιουργήσει προβλήματα στην προUnity εποχή. Υπομονή μέχρι του χρόνου που παίρνω καινούριο υπολογιστή!simosx έγραψε:mike-doc έγραψε:
Έκανα καθαρή εγκατάσταση του 11.04 αλλά το unity ενώ στην αρχή λειτουργούσε μια χαρά όταν εγκατέστησα το διαχειριστή του compiz fusion άρχισε να έχει μικρά αλλά εμφανή κολλήματα. Μάλλον φταίει ότι ο υπολογιστής μου είναι αρκετά παλιός. Όποιος ξέρει καμιά λύση ας βοηθήσει.
Δες στο viewtopic.php?f=9&t=18349 για να δεις πως εξάγεις πληροφορίες για Unity + κάρτα γραφικών (βάλε τυχόν απάντηση στη συζήτηση εκεί).
Ίσως οι αλλαγές που έκανες να επηρέασαν το Unity. Αν χρησιμοποιείς το Unity δίχως αλλαγές είναι καλύτερα; Μπορείς με
- Κώδικας: Επιλογή όλων
unity --reset
να επαναφέρεις.
(όταν ενεργοποιούμε περισσότερα πρόσθετα στο Unity, επιβαρύνουμε την κάρτα γραφικών)
georgeartaki έγραψε:Σε ACER Aspire 1410 netbook, όλα πήγαν καλά με καθαρή εγκατάσταση 11.04. Άλλαξα σε Gnome (δεν μου άρεσε το Unity). Μόνο πρόβλημα ότι δεν έχω ήχο στην έξοδο της HDMI στην TV. Εικόνα κανονικά. Κατα τα άλλα όλα ΟΚ.
renos1989 έγραψε:Παιδιά έκανα νέα εγκατάσταση μέσω Windows 7 και στο boot όταν επιλέγω Ubuntu απλά δεν γίνεται εκκίνηση καθόλου... Τι κάνω; Δεν είμαι και πολύ σχετικός! ... Επέστρεψα μετά από καιρό στο ubuntu αλλά πάλι κάτι συναντώ.. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...
Επίσης έχω γύρω στα 12-13 δευτερόλεπτα καθιστέρηση πριν μου βγάλει τις επιλογές (Windows 7 / Ubuntu). Μετά την επιλογή γράφει:
Try (hd0,0): NTFS5: no wubildr (και κολάει εκεί, πρέπει να κάνω χειροκίνητη απενεργοποίηση)
lucifer έγραψε:η εγκατάσταση δεν είναι δύσκολη... όλα πήγαν ρολόι.
Το πρόβλημα είναι η... απεγκατάσταση!
Δεν μου αρέσει να έχω linux που προσπαθεί να μιμηθεί το mac και να μη δουλεύει και σωστά...
Η αλλαγή στο ubuntu classic δε σώζει κάποια προβληματάκια, και πραγματικά το 11.04 μου "χάλασε τη βολή" που λένε.