από staaronis3 » 23 Μάιος 2010, 16:04
Λοιπών,
είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα τα πω απλά απλά.
ΜΟΥ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!
Αρχικά αφου το είχαμε αναβαθμίσει απο την 9.10 στην 10.04 στο λαπτοπ του ξαδέρφου μου, δηλαδή το βάλαμε στις 3 το μεσημέρι και μέχρι τις 6 το απόγευμα που πήγαμε για καφέ δεν είχε τελειώσει, οπότε δε ξέρω τι ακριβώς έγινε, είπα να το αναβαθμήσω κι εγώ.
Όλα καλά έκανε 2 ώρες την αναβάθμιση, αλλά δεν μπόρεσε να αναβαθμίσει απ ότι έγραψε τον πυρήνα και κάτι άλλο. Τες πα είπα θα το κάνω μετά.
Μετά όμως δεν έκανε εγκατάσταση καμία εφαρμογή, κολούσε κλπ κλπ. Οπότε μου την έδωσε, κατέβασα την 64άμπιτη έκδοση και το φόρμαρα.
Το φόρμαρα, αλλά όταν άνοιξε δεν έπαιζε το wireless, το σύνδεσα με καλώδιο και το βαλα να κάνει αναβάθμιση. Όμως μαζί αναβάθμησε και το grub οπότε άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα. Όταν ήταν να φορτώσει το μενού αντί να φορτώσει άνοιγε το command line του grub. Αφού το φόρμαρα άλλες δυο φορές (!) και είχα συνεχώς αυτό το πρόβλημα τελικά σήμερα το έφτιαξα και προς το παρών δήχνει να παίζει.
Το βασικό που παρατήρησα είναι ότι δουλέβουν τα Fn κουμπάκια της έντασης του ήχου φυσιολογικά (στην 9.04 κολούσαν και είτε το πήγενε μόνιμα στο τέρμα είτε μόνιμα στο 0 κολόντας όμως το πισί).
Μένει να δω λίγο τους drivers των γραφικών και να το ρυθμίσω λίγο ώστε να έρθει στα μέτρα μου.
Φιλικά,
Σταμάτης
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός:Ναι ┃ Αγγλικά: Μέτρια ┃ Ηλεκτρονικά:Ναι
Dell Studio 1557-Ubuntu Linux 10.04΄x64/Win 7 x64
Προδιαγραφές ⇛ Core i7 Q720 │ DDR3 4GB │ ATI Mobility Radeon HD4500 │ Intel Wireless 5300AGN │ No Buetooth │ Κάρτα Ήχου (ναι έχει και απο αυτό) │ 15,4' 1366x768 16:9