Συντονιστής: adem1

Neroubas έγραψε:Force quit λεγόταν άμα ψάξεις θα βρεις ένα script στο forum κάπου. Είδα σήμερα πως με κλικ στο εικονίδιο του Skype πρέπει να πατήσεις activate για να ανοίξει το παράθυρο με τις επαφές, δεν γίνεται με διπλό κλικ.wtf

123 έγραψε:Έχω μια απορία. 'Αμα κολλήσει ένα πρόγραμμα τί κάνουμε; Παλιά υπήρχε ενα προγραμματάκι που επέλεγες αν ήθελες να είναι στην μπάρα πάνω έκανες κλίκ και έσβηνε οτιδήποτε. Τώρα τί κάνουμε; Δεν το έχω βρει. Δεν θυμάμαι και πώς το λέγαν, αλλά δεν φάνηκε πουθενά.

NickMrg έγραψε:Ώραιο, γρήγορο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να λύσω το πρόβλημα με τα κολλήματα που είχα (ασυμβατότητα κάρτα γραφικών και πυρήνα 3) κι έτσι επέστρεψα στην 10.10.

123 έγραψε:Έχω μια απορία. 'Αμα κολλήσει ένα πρόγραμμα τί κάνουμε; Παλιά υπήρχε ενα προγραμματάκι που επέλεγες αν ήθελες να είναι στην μπάρα πάνω έκανες κλίκ και έσβηνε οτιδήποτε. Τώρα τί κάνουμε; Δεν το έχω βρει. Δεν θυμάμαι και πώς το λέγαν, αλλά δεν φάνηκε πουθενά.
xkill

έγραψε:
Η αναβάθμιση έγινε άψογα αλλά προβλήματα που είχα απλά παραμένουν χωρίς να έχω καταφέρει να τα λύσω.