Galhnos έγραψε:Ξεφεύγω λίγο από το θέμα..
Θέλω να πω τα εξής: Το γεγονός πως δεν είχα Internet με 9.04 με έκανε να ψαχτώ, να διαβάζω οδηγούς, να δίνω εντολές στο τερματικό, να μάθω τι είναι ο πυρήνας Linux, τα πακέτα, το ελεύθερο λογισμικό κλπ.
Ουδέν κακό αμιγές καλού..
Μου θυμίζεις τον εαυτό μου πριν 10 χρόνια. Έτσι είναι, το Linux και ο χρόνο ςπου είχα ως φοιτητής μου έδωσαν έναυσμα για να εμβαθύνω. Ο συγκάτοικος μου αντίθετα που έμεινε με τα 98/xp, μέχρι σήμερα το μόνο που ξέρει να κάνει είναι κλικ.
έγραψε:Η διαφορά των παραθύρων με το Linux, στο δικό μου PC, είναι τεράστια. Ταχύτερη εκκίνηση, δε μου σβήνει, δε χρειάζεται να τον συντηρώ κάθε τρεις και λίγο (με register clean, defragment). Πριν δεν αποθήκευα τους κωδικούς μη τον πολυπιέσω...
Για τις δικές μου ανάγκες και για τη σημασία του ελεύθερου λογισμικού και ειδικότερα του Linux είμαι υπερευχαριστημένος!
Δύο τεινά υπάρχουν φίλε μου. Το Linux είτε που θα σε ταλαιπωρήσει μέχρι να σου δουλέψει σωστά, πολλές φορές τόσο που θα αναρωτηθείς γιατί ασχολείσαι, είτε που θα γίνει αμέσως ό,τι πιο απολαυστικό έχεις δουλέψει ποτέ σε ψηφιακή τεχνολογία