Πέρασμα στο 14.04. Πως ήταν; (Περιλαμβάνει Ψηφοφορία)

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Πέρασμα στο 14.04: Πώς ήταν;

Έκανα αναβάθμιση χωρίς κανένα πρόβλημα.
32
21%
Έκανα αναβάθμιση και αντιμετώπισα μικρά προβλήματα που έλυσα μάλλον εύκολα ή δεν έχω λύσει ακόμα.
19
12%
Έκανα αναβάθμιση και αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα που έλυσα δύσκολα ή δεν έχω λύσει ακόμα.
9
6%
Έκανα νέα εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα.
59
39%
Έκανα νέα εγκατάσταση και αντιμετώπισα μικρά προβλήματα που έλυσα μάλλον εύκολα ή δεν έχω λύσει ακόμα.
25
16%
Έκανα νέα εγκατάσταση και αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα που έλυσα δύσκολα ή δεν έχω λύσει ακόμα.
9
6%

Σύνολο ψήφων : 153

Re: Πέρασμα στο 14.04. Πως ήταν; (Περιλαμβάνει Ψηφοφορία)

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 30 Ιουν 2014, 18:56

dkdim έγραψε:Έκανα καθαρή εγκατάσταση 64bit.
Δεν έχω καταφέρει να εγκαταστήσω το google earth.

http://www.webupd8.org/2014/04/install-google-earth-in-ubuntu-1404.html
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό RedDeviL » 14 Ιούλ 2014, 12:45

Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση από την αρχή και μέσω windows (Έτσι είχα εγκαταστήσει τα 12.04 και λειτουργούσαν). Αφού εγκαταστήθηκαν κι έκανα restart μου έβγαλε μηνύματα λάθους κατά την εκκίνηση του Ubuntu. Αφού τα έκανα ignore με έβγαλε στην μαύρη κονσόλα και μου ζήτησε να κάνω login. Έκανα το login και συνδέθηκε κανονικά όμως δεν μπήκε στο γραφικό περιβάλλον ποτέ. Τέλος δοκίμασα να κάνω κι ένα startx ή xterm και πάλι τίποτα από γραφικό περιβάλλον.

Πριν κάνω όλα αυτά δοκίμασα να κατεβάσω το 10.11 oneiric ocelot για να μπορέσω να εγκαταστήσω ένα θέμα (έχω ανοίξει σχετικό θέμα στα γραφικά κλπ). Αφού το κατέβασα και το εγκατέστησα, στην επανεκκίνηση μου έβγαλε την οθόνη σύνδεσης γράφοντας όμως 13.04 έκδοση. Σε αυτή την οθόνη δεν μπόρεσα ποτέ να συνδεθώ από το λογαριασμό μου ούτε μέσω mail.. Μόνο από το guest. Διαβάζοντας κάποια posts έκανα ctrl + alt + f2 για να συνδεθώ από το console αλλά κι εκεί login incorrect μου πέταγε συνεχώς.

Αυτή είναι η μέχρι στιγμής εμπειρία μου από τις 2 εκδόσεις λειτουργικών. Τώρα δοκιμάζω να κατεβάσω κι άλλες εκδόσεις καθώς και τις ίδιες από άλλες πηγές μήπως αλλάξει κάτι κατά την εγκατάσταση.
1 Γνώσεις Linux: Σχεδόν καθόλου ┃ Προγραμματισμού: Καλές ┃ Αγγλικών: Αρκετά καλές
2 Ubuntu 12.04 precise 3.5.0-52-generic 32bit wubi (el_GR.UTF-8, GNOME gnome-classic), Ubuntu 3.5.0-51-generic
3 Intel Core i7-2600K CPU @ 3.40GHz ‖ RAM 4006 MiB ‖ MSI Z68A-GD65 (MS-7681) - MSI MS-7681
4 nVidia GF114 [GeForce GTX 560 Ti] [10de:1200] {nvidia}
5 eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
RedDeviL
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 14 Ιούλ 2014, 12:52

RedDeviL έγραψε:Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση από την αρχή και μέσω windows

Αυτό δεν υπάρχει πλέον, έχει καταργηθεί.
Αν θέλεις να εγκαταστήσεις Ubuntu θα πρέπει να το κάνεις κανονικά και όχι μέσω windows.
Η υπογραφή μου
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό madvinegar » 14 Ιούλ 2014, 13:35

Και το support της εκδοσης 11.10 εχει σταματησει εδω και πολύ καιρό. Το ιδιο και της 13.04.

Οπότε αυτη τη στιγμή κατεβάζεις και εγκαθιστας είτε την 12.04 είτε την 14.04 που ειναι LTS και οι δυο, και ΟΧΙ μεσω wubi καθως εχει καταργηθεί.
Άρα οι επιλογες σου ειναι:

- Κανονικη εγκατασταση single boot
- κανονικη εγκατασταση παραλληλα με αλλο λειτουργικο (dual boot).
- Δοκιμή σε live CD ή USB
- Εγκατασταση σε Virtual Box
1 Γνώσεις Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Πολύ Καλό
2 Ubuntu 18.04 bionic beaver 4.13.0-16-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Gnome ubuntu)
3 Intel Core2 Duo CPU T5550 1.83GHz ‖ RAM 2008 MiB ‖ Acer Chapala - Acer, inc. Aspire 5920G
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RV620/M82 [Mobility Radeon HD 3450/3470] [1002:95c4] {radeon}
5 wlan0: Intel PRO/Wireless 3945ABG [Golan] Network Connection [8086:4222] (rev 02) ⋮ eth0: Broadcom NetLink BCM5787M Gigabit Ethernet PCI Express [14e4:1693] (rev 02)
Blog: https://madvinegar.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
madvinegar
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό George Pantelis » 14 Ιούλ 2014, 19:27

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η Canonical υποστηρίζει (υποστήριζε) την εγκατάσταση μέσω wubi στην ιστοσελίδα της. Δεν ήταν ούτε καν ο σωστός τρόπος δοκιμής του Ubuntu. Με τα προβλήματα που δημιουργούσε ήταν ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να σιχαθείς το Ubuntu και να μην θελήσεις να ασχοληθείς ΠΟΤΕ μαζί του.
Η εγκατάσταση wubi ήταν και η δική μου πρώτη γνωριμία με το GNU/Linux. Επρεπε να μου διαλύσει το σύμπαν απροσδόκητα και ξαφνικά, να ασχοληθώ μόνος μου καμμιά βδομάδα μπας και το λύσω. Για καλή μου τύχη, ο googlης με έφερε στο φόρουμ μας και διαβάζοντας κατάλαβα ότι η Canonical θα πρέπει να φάει άγριο κράξιμο. Και επειδή προσφέρει την επιλογή εγκατάστασης μέσω wubi, αλλά ΚΥΡΙΩΣ επειδή ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ για το σε τί περιπέτειες θα μπεις αν επιλέξεις αυτήν την επιλογή!!! :sick:
1 Γνώσεις Linux: Μέτριες ┃ Προγραμματισμού: Οχι ┃ Αγγλικών: Αριστο
2 EndeavourOS KDE plasma / Gnome, Ubuntu 22.04 5.15.0-30-generic 64bit (el_GR.UTF-8,Gnome ubuntu), Arch linux (VM)
3 Intel Core2 Duo CPU P8400 2.26GHz ‖ RAM 3908 MiB ‖ Dell Inc. 0F328M - Dell Inc. Latitude E6500
4 Intel Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics [8086:2a42] {i915
5 eth0: Intel 82567LM Gigabit Network Connection [8086:10f5] (rev 03) ⋮ wlan0: Intel WiFi Link 5100 [8086:4232]
Άβαταρ μέλους
George Pantelis
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: George Pantelis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 14 Ιούλ 2014, 20:22

George Pantelis έγραψε:Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η Canonical υποστηρίζει (υποστήριζε) την εγκατάσταση μέσω wubi στην ιστοσελίδα της.
Γιατί το Ubuntu είναι Debian Derivative.

George Pantelis έγραψε:Για καλή μου τύχη, ο googlης με έφερε στο φόρουμ μας και διαβάζοντας κατάλαβα ότι η Canonical θα πρέπει να φάει άγριο κράξιμο. Και επειδή προσφέρει την επιλογή εγκατάστασης μέσω wubi, αλλά ΚΥΡΙΩΣ επειδή ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ για το σε τί περιπέτειες θα μπεις αν επιλέξεις αυτήν την επιλογή!!! :sick:

Αυτή η συνήθεια (το εύκολο κράξιμο για μη σοβαρούς λόγους) είναι που κάνει τις κοινότητες Linux παγκοσμίως να φαίνονται τόσο αφιλόξενες (κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα).
Αν κάποτε μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό, τότε το Linux Desktop θα μπορέσει πραγματικά να ανέβει επίπεδο.
Αν και εδώ που τα λέμε δεν το βλέπω...
Η υπογραφή μου
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό George Pantelis » 15 Ιούλ 2014, 03:16

Φίλιππε, με την απάντησή σου νοιώθω πως εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι. Ημουν εγώ όμως που ταλαιπωρήθηκα (ως μη όφειλα που λένε) σαν αρχάριος χρήστης από την ελλειπή ενημέρωση, μην το χρεώνεις στο επίπεδό μου. Απάντηση λοιπόν. Μου δίνεις αυτό (λες να μην το ξέρω πιά;)
fkol k4 έγραψε:Γιατί το Ubuntu είναι Debian Derivative.

Ομως. Και εδώ ΜΟΝΟ πλεονεκτήματα λέει και καμία προειδοποίηση!!!
"Advantages
No installation CD is required to be obtained, burned/mastered and then booted.
Your existing Windows system can be preserved".
Κάποιος παντελώς άσχετος (όπως εγώ τότε) διαβάζοντας αυτό, γιατί να κάνει τον κόπο να κάνει καθαρή εγκατάσταση; Το εγκαθιστά έτσι που (κατά τα γραφόμενα) έχει και πλεονεκτήματα.
Και τί επιχείρημα είναι αυτό το "είναι debian derivative"; Η κοινότητα γιατί προειδοποιεί τότε;;;; (επαναλαμβάνω πως εγώ από την κοινότητα έμαθα το λάθος που έκανα όταν προτίμησα τα "advantages" του wubi εμπιστευόμενος την επίσημη σελίδα!

fkol k4 έγραψε:Αυτή η συνήθεια (το εύκολο κράξιμο για μη σοβαρούς λόγους) είναι που κάνει τις κοινότητες Linux παγκοσμίως να φαίνονται τόσο αφιλόξενες

Να με συμπαθάς αλλά η επί μία βδομάδα καθημερινή ενασχόλησή μου με επισκέψεις σε κομπιουτεράδικα (που δεν γνώριζαν λίνουξ και δεν βοηθούσαν), επισκέψεις σε φίλους και τηλέφωνα, ο εκνευρισμός και τα άκυρα, η κοροϊδία "πέτα τα τα λίνουξ είναι άχρηστα" για μένα ήταν παραπάνω από σοβαρός λόγος για κράξιμο. Αφού το πρόβλημα είναι γνωστό, γιατί να μην υπάρχει μία προειδοποίηση έστω και με ψιλά-ψιλά-ψιλά γράμματα; Γιατί έπρεπε να ταλαιπωρηθώ; Επειδή το επίπεδό μου δεν είναι του...αρμόζοντος επιπέδου;;; Πραγματικά έμεινα έκπληκτος με την απάντησή σου!!! :shock:
2 EndeavourOS KDE plasma / Gnome, Ubuntu 22.04 5.15.0-30-generic 64bit (el_GR.UTF-8,Gnome ubuntu), Arch linux (VM)
3 Intel Core2 Duo CPU P8400 2.26GHz ‖ RAM 3908 MiB ‖ Dell Inc. 0F328M - Dell Inc. Latitude E6500
5 eth0: Intel 82567LM Gigabit Network Connection [8086:10f5] (rev 03) ⋮ wlan0: Intel WiFi Link 5100 [8086:4232]
Άβαταρ μέλους
George Pantelis
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 15 Ιούλ 2014, 10:01

George Pantelis έγραψε:Φίλιππε, με την απάντησή σου νοιώθω πως εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι. Ημουν εγώ όμως που ταλαιπωρήθηκα (ως μη όφειλα που λένε) σαν αρχάριος χρήστης από την ελλειπή ενημέρωση, μην το χρεώνεις στο επίπεδό μου. Απάντηση λοιπόν. Μου δίνεις αυτό (λες να μην το ξέρω πιά;)

Το πήρες στραβά και πιθανότατα είναι δικό μου το φταίξιμο, οπότε ζητώ συγγνώμη.
Φυσικά ξέρεις πως το Ubuntu είναι Debian Derivative και δεν φταις για το ότι ταλαιπωρήθηκες, αλλού κολλάει η φράση.

Οι περισσότερες μεγάλες διανομές δημιουργήθηκαν για κάποιον τεχνικό λόγο. Για παράδειγμα η Fedora δημιουργήθηκε για να προωθεί την τεχνολογία της Red Hat εκμεταλλευόμενη παράλληλα τη διαχείριση πακέτων rpm που η Red Hat χρησιμοποιεί, το Arch δημιουργήθηκε για να δίνει τη δυνατότητα να δημιουργεί κάποιος ένα custom σύστημα με τις όσο το δυνατόν νεότερες εκδόσεις λογισμικού, το Gentoo για τον ίδιο περίπου λόγο τραβώντας το λίγο παραπέρα κτλ.

Αντίθετα, το Debian δεν δημιουργήθηκε για κάποιον τεχνικό λόγο, αλλά κυρίως για να παρέχει ένα πιο προσιτό (με τα μέτρα της εποχής) Linux-based λειτουργικό σύστημα.

Το Ubuntu ως προερχόμενο από το Debian κληρονόμησε το σκοπό αυτό και τον πήγε ακόμη παραπέρα, οπότε με αυτό το σκεπτικό το wubi είναι απλά ένας τρόπος να κάνεις ένα Debian (Ubuntu) σύστημα ακόμη πιο προσιτό σε κόσμο που είτε δεν έχει τη διάθεση (ή και την ευχέρεια) να μεταβεί πλήρως σε ένα άλλο λειτουργικό, είτε φοβάται να κάνει ένα κανονικό dual boot.
Εδώ αξίζει να σημειώσει κανείς πως αν και το VirtualBox υπάρχει επίσης σαν λύση (και είναι καλύτερη λύση από το wubi), δεν έχουν όλοι οι υπολογιστές τη δυνατότητα να φορτώσουν δύο λειτουργικά ταυτόχρονα, κάτι που ίσχυε ακόμη περισσότερο όταν δημιουργήθηκε το wubi.

Δηλαδή είναι κάτι που κάποιος δεν το έφτιαξε για να σε ταλαιπωρήσει, αλλά για καλό.
Φυσικά, υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει αντιμετωπίσει προβλήματα από το wubi, αλλά αν το καλοσκεφτείς αυτό δεν οφείλεται στην ύπαρξη του wubi αυτού καθ' αυτού, αλλά σε πιθανά bug που έχει ή σε κάποια ασυμβατότητα που μπορεί να υπάρχει.
Εδώ όμως θα πρέπει να υπολογίσουμε και τα εξής:
  • Δεν υπάρχει λογισμικό χωρίς σφάλματα
  • Δεν είναι σίγουρο πως το wubi δεν θα δουλέψει, υπάρχουν χρήστες του φόρουμ που το χρησιμοποιούν για καιρό χωρίς προβλήματα.
  • Ακόμα και αν το wubi δεν δουλέψει για κάποιον, το πρόβλημα περιορίζεται στο εικονικό filesystem του Ubuntu. Υπάρχει δηλαδή η δικλείδα ασφαλείας του προηγούμενου λειτουργικού ενώ παράλληλα έχει αποφευχθεί η διαδικασία του partitioning (η οποία για πολλούς είναι αποτρεπτικός παράγοντας).
  • Αν το πρώτο πράγμα που διάβαζες για το wubi είναι πως έχει bugs, το πιθανότερο είναι πως δεν θα το δοκίμαζες. Οκ, ίσως εσύ το δοκίμαζες, αλλά πολύς κόσμος (και πιθανώς και κάποιοι από όσους τελικά δεν είχαν κάποιο πρόβλημα) δεν θα έβλεπε ποτέ κάποιο Linux σύστημα. Είναι ένα ρίσκο. Ή γίνεσαι πιο προσιτός με τον κίνδυνο να κακοχαρακτηριστείς από κάποιους, ή δεν παίρνεις ρίσκα αλλά περιορίζεσαι στο geek κοινό. Το Ubuntu ήταν πάντα ξεκάθαρο στο ότι θα ακολουθεί τον πρώτο από τους δύο δρόμους.

Με τα παραπάνω απλά θέλω να πω πως οι αντιδράσεις μας κάποιες φορές είναι λίγο πιο υπερβολικές από όσο θα άξιζε. Λογικό μεν πάνω στο άγχος της στιγμής, αλλά αν το καλοσκεφτείς έπειτα, πολλές φορές το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε δεν ήταν τελικά και τόσο σοβαρό. Μπορείς να το διαπιστώσεις και από τους τίτλους που μπαίνουν πολλές φορές στα θέματα του forum, του τύπου «ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!», ενώ στην ουσία συνήθως είναι κάτι αρκετά απλό.

Τώρα, όσον αφορά το κράξιμο αυτού καθ' αυτού, η αλήθεια είναι πως στο οικοσύστημα των διανομών Linux υπάρχει πρόβλημα. Σαφώς και αυτό δεν απευθύνεται σε εσένα (και φυσικά και παίρνει και εμένα η μπάλα), απλώς βρέθηκε η ευκαιρία να το επισημάνω.
Οι κοινότητες Linux είναι πραγματικά αφιλόξενες και μπορεί κάποιος εύκολα να δει το κλίμα αντιπαράθεσης (ή τουλάχιστον ψυχρότητας) μεταξύ χρηστών διαφορετικών διανομών ή διαφορετικών περιβαλλόντων εργασίας, μεταξύ αρχάριων και προχωρημένων χρηστών, ακόμα και μεταξύ χρηστών και ομάδων ανάπτυξης.

Αν αρχίσουμε να συγκρατούμαστε (δύσκολο, γιατί συνήθως θα πρέπει να γίνεται σε στιγμές πίεσης), το κλίμα θα βελτιωνόταν κατά πολύ.
Η υπογραφή μου
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό George Pantelis » 17 Ιούλ 2014, 05:09

Καθυστερημένη απάντηση, Φίλιππε. Απορρίπτεται η συγγνώμη οποιουδήποτε από την μεριά μου, άρα και η δική σου. Επιχειρήματα ανταλλάσσουμε, δεν τσακωνόμαστε. Εστω κι αν εξακολουθώ να διαφωνώ με την οπτική και την προσέγγισή σου.
Το πρόβλημα που είχα τότε (και σωστά το κρίνεις μη σοβαρό) ήταν σοβαρότατο με τα τότε δεδομένα γνώσεων, εμπειρίας και αναζήτησης βοήθειας. Τότε δεν είχα τίποτα από αυτά. Δεν βρήκα, εδώ στην Χαλκίδα, κομπιουτερά, επαγγελματία ή χομπίστα που να μη μου είπε να τα ξεφορτωθώ "αυτά το linux" και ούτε να τα ξανασκεφτώ. Το αν ψάχτηκα μόνος μου ήταν ο εγωισμός μου και η περιέργεια του τί πήγε στραβά.
Δεν ισχυρίστηκα ότι το πρόγραμμα έγινε με σκοπό να ταλαιπωρήσει, ούτε ότι υπάρχει κάτι που δεν έχει σφάλματα. Εγώ απλά ήθελα (όπως εδώ στο φόρουμ), να υπάρχει μία προειδοποίηση ώστε να γνωρίζω (ειδικά όταν απευθύνεσαι σε αρχάριους). Και καθόλου δεν ισχύει αυτό που γράφεις "γίνεσαι πιο προσιτός με τον κίνδυνο να κακοχαρακτηριστείς από κάποιους". Αντίθετα, κακοχαρακτηρίζεσαι όταν "κρύβεις" κάτι που είναι γνωστό.
Θα επιμείνω λοιπόν να θεωρώ ότι το "εργοστάσιο" θέλει κράξιμο, επειδή "κρατάει μυστικά και ντοκουμέντα" από τους "πελάτες" του. Τα οποία ( μυστικά και ντοκουμέντα) ο "πελάτης" τα μαθαίνει (στην περίπτωσή μου) από την εν Ελλάδι αντιπροσωπεία, το forum δηλαδή.
Φυσικά, αξίζει να συνυπολογιστεί και η μεγάλη δυσφήμηση που έγινε στην μικρή αγορά της Χαλκίδας λόγω της επιμονής μου να βρω λύση. Δυσφήμηση όχι μόνο για το Ubuntu, αλλά για "το linux" όπως όλοι τα έλεγαν...
Άβαταρ μέλους
George Pantelis
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taxidevtis » 31 Ιούλ 2014, 17:47

Έκανα καθαρή εγκατάσταση 64bit στο desk της υπογραφής.
Αργεί χαρακτηριστικά να φορτώσει.

Έχω πάνω δύο σκληρούς, έναν με Ubuntu (1tb) και έναν με Win7 (320 gb). Προτεραιότητα έχει εκείνος με το ubuntu. Δεν bootάρει... ποτέ. Με το που δώσω προτεραιότητα στον άλλο δίσκο, βγάζει επιλογή λειτουργικού.

Μετά από την επιλογή κάνει 1 λεπτό και 20'' (το μέτρησα) για να "μπει". Χρόνος που μου φαίνεται αρκετός.

Επίσης αργεί να φορτώσει πχ τον Chromium.

Σε άλλα προγράμματα πχ Steam, VLC κτλ όλα καλά.

Και τέλος, δεν "διαβάζει" τις USB 3.
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 14.04 64-bit σε Desktop
Προδιαγραφές ⇛ Gigabyte 78LMT USB3 | AMD FX 4300 (3.8ghz)│ 4GB │ NVIDIA GeForce 9600 GT │ Creative Sound Blaster 7.1 X-FI xtreme │ 17'' LG
taxidevtis
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα