Συντονιστής: adem1
pros έγραψε:Αυτό το πράγμα στην αρχή του δίσκου τι είναι;
Μπορεί να καταλάβει κανείς;
Ίσως έχει κάποια σχέση με το πρόβλημα...
P!nk έγραψε:Τα bios αργούν να ξεκινήσουν, όπως και το grub. Εάν επιλέξω linux, λειτουργούν κανονικά...Τα windows κολλάνε στο σημείο εκκίνησής τους...σαν να φορτώνουνε για πάντα...
P!nk έγραψε:αυτό ανήκει στον vista loader...υπήρχε από τοτε που πήρα το laptop (μου το βγάζει και σαν επιλογή στο grub)

P!nk έγραψε:αυτό ανήκει στον vista loader...υπήρχε από τοτε που πήρα το laptop (μου το βγάζει και σαν επιλογή στο grub)

pros έγραψε:P!nk έγραψε:αυτό ανήκει στον vista loader...υπήρχε από τοτε που πήρα το laptop (μου το βγάζει και σαν επιλογή στο grub)
Σαν τι επιλογή; Πως το αναγνωρίζει; Πως το αναφέρει;

s.dalas έγραψε:To θέμα των bios είναι θέμα bios και δε νομίζω να σχετίζεται με το linux.

s.dalas έγραψε:
To θέμα των bios είναι θέμα bios και δε νομίζω να σχετίζεται με το linux. Όταν λες κολλάνε στο σημείο εκκίνησής τους εννοείς οτι βγαίνει το λογότυπο των windows αλλά δεν προχωράνε?
έγραψε:Σαν τι επιλογή; Πως το αναγνωρίζει; Πως το αναφέρει;
Γράψε αναλυτικά τις επιλογές που σου εμφανίζει ο grub.

pros έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται σωστά η εγγραφή στο MASTER BOOT RECORD (MBR)
P!nik έγραψε:Ο grub μου το βγάζει ως Windows vista (loader) (dev/sda1)

s.dalas έγραψε:
Για αυτό δεν προχωράνε τα windows. Ο loader ειναι σίγουρα στο dev/sda2 με τα 100mb μέγεθος

s.dalas έγραψε:Κάτι άλλο είναι. Ο loader των 7 καταλαμβάνει περίπου 100-110mb στο δίσκο με φορματ ntfs. Το έχω δει πάνω απο 20 φορές σε μηχανήματα που έφτιαξα dual boot με ubuntu προσωπικά. Τα 12Gb δεν είναι φορμαρισμένα. Δεν ξέρω μήπως είναι κάνα recovery?