Εγώ θα πρότεινα 30 (άντε το πάρα πολύ 35).
PS:Αϋπνίες έχουμε? Τόσο κόσμο ούτε τη μέρα δεν έχει
Συντονιστής: adem1
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

freetomi έγραψε:
ΚΑι φυσικα ακομα να βρω πως αλλαζω σελιδα στο mozilla... στα xp την εχει αλλου την εντολη και γιαυτο δεν την βρισκω..
| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

sudo apt-get install nvidia-settingssudo nvidia-settings| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

έγραψε:sudo apt-get install nvidia-settings
έγραψε:sudo nvidia-settings

freetomi έγραψε:Γεια σας και παλι! Χαθικα λιγο γιατι επεσαν δουλειες παλι!
ftso Μπορεις λιγο να με βοηθησεις σε αυτα που μου λες?
Που γραφω τις εντολες που μου λες?έγραψε:sudo apt-get install nvidia-settingsέγραψε:sudo nvidia-settings
Αν μπορεις και λιγο να με βοηθησεις με το codec...?
Γιατι ομως βρε παιδια εχω πολι μικρη ταζυτητα στο κατεβασμα? Κατεβαζω με 80-90... στα xp κατεβαζω με 2.300!

ftso έγραψε:
Τις ρυθμίσεις του firefox τις κάνεις απο τα μενού του firefox.
Τον κάδο ανακύκλωσης θα σου πει κάποιος gnome χρήστης.