Συντονιστής: adem1

Osiris έγραψε:Ναι κι εμένα λογικό μου φάνηκε αλλά είπα να το αναφέρω. Βέβαια έπειτα από αυτό είχα το "θράσος" να βάλω gnome 3 ακολουθώντας αυτό τον οδηγό http://osarena.net/2011/04/egkatastiste ... 11-04.html και το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να κάνω καν login στο ubuntu (ubuntu, ubuntu classic, gnome shell οι επιλογές), στις 2 πρώτες εμφανίζει μήνυμα "cannot load ubuntu" και στην τρίτη "oops something went wrong and system cannot load please log out and try again"!!!! Μπαίνει μόνο στο kde στο οποίο λειτουργεί μόνο η docky (ούτε taskbar, ούτε widgets...) και προς το παρόν αυτό που σκέφτομαι είναι πως έτσι μπορώ έστω να σώσω τα δεδομένα μου πριν κάνω το format που έτσι κι αλλιώς είχα στο πρόγραμμα.

MassEffect έγραψε:Παίδες help! Πάω να κάνω καθαρή εγκατάσταση των 11 (έχω καιρό να κάνω format) και το loading το αρχικό με τις "κουκίδες" αργεί απίστευτα και μετά από ένα χρονικό διάστημα μου βγάζει μαύρη οθόνη. περιμένω αλλά δεν εμφανίζει τίποτα...

MassEffect έγραψε:Απο CD κάνω , και το έγραψα 2 φορές , σε περίπτωση που δεν γράφτηκε σωστά . Αλλά τίποτα τα ίδια ... και τώρα του κάνω update από τις ενημερώσεις αλλά αργεί πολύ.