από Δημήτριος » 24 Σεπ 2010, 18:14
Εγώ έχω το 10.04 Ubuntu (βλ. υπογραφή) και όταν επιλέγω αδρανοποίηση γίνονται τα εξής :
- Εμφανίζεται ο κέρσορας σε μαύρη οθόνη
- Μου βγάζει δύο μηνύματα, εκ των οποίων το δεύτερο λέει (στο περίπου) : "Device 0000:00:00:00 failed to thaw : error -16". Το πρώτο μήνυμα είναι σχετικό με το δεύτερο (μοιάζει να είναι η απόπειρα του συστήματος να κάνει κάτι, και το δεύτερο μήνυμα να 'ναι η συνέπεια της απόπειρας αυτής).
- Ο Η/Υ κλείνει κανονικά.
- Όταν τον ξανανοίγω εμφανίζεται στιγμιαία μια μπλε οθόνη μ' ένα μήνυμα που λέει : "Resume from hibernation".
- Μετά εμφανίζεται η μαύρη οθόνη με τον κέρσορα.
- Ο σκληρός δίσκος δείχνει να φορτώνει κάτι (δουλεύει).
- Κλείνει η οθόνη (power saving mode). Ο δίσκος σταματά την φόρτωση (σβήνει το κόκκινο λαμπάκι)
- Επικρατεί νέκρα. Δεν ανταποκρίνεται τίποτε. Δεν δοκίμασα όμως τον συνδυασμό alt+ctrl+backspace.
- Αναγκάζομαι ή να κάνω reset ή να κλείσω από το κουμπί τον Η/Υ.
Κατά την εγκατάσταση άφησα το linux να επιλέξει την ρύθμιση για την χρήση του δίσκου (ένα διαμέρισμα για δεδομένα - λειτουργικό) και ένα διαμέρισμα για την swap (6,4 GB).
Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι;
Ευχαριστώ.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Fortran, Matlab, Python ┃ Αγγλικά: Πολύ καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 14.04 LTS 64bit | Kernel 3.13.0-65 generic | GNOME 3.9.90 | σε Laptop HP 2510p
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core 2 Duo U7600 (1.20 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB) | Chipset: Mobile Intel GM965 | 4GB DDR2 SDRAM @ 667MHz, 1 SODIMM | Graphics: Intel GMA X3100, 12.1'' (1280x800) | Intel 802.11a/b/g/n, bluetooth & Intel Gigabit Network Connection | Kinspec SSD PATA 1.8'' 64Gb | 6 cell battery