Διαγραφη partiton. Εχω Ubuntu και ενα partion free ...

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Re: Διαγραφη partiton. Εχω Ubuntu και ενα partion free ...

Δημοσίευσηαπό limas » 28 Σεπ 2009, 20:16

KeRber0s έγραψε:Αν και αρχάριος μπορώ να σου προτείνω το εξής.. Μόνιμη προσάρτηση Δίσκου... είναι κάπου στο forum ένα θέμα...! http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=999 Οπότε θα σου βγάζει μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σου... και θα είναι σε μια τοποθεσία κάπως έτσι /media/Όνμα_Δίσκου. Οπότε έτσι θα βάζεις μέσα ότι αρχείο θες χωρις κάθε φορά να κάνεις προσάρτηση... (Που κάθε φορά γίνετε αυτόματα στο ubuntu αφού προσπαθήσεις να μπεις μία φορά στην συγκεκριμένη κατάτμηση, σε κάθε συνεδρία)

Μετά αν είσαι σίγουρος για τον ευατό σου (εγώ προσωπικά είχα ένα HD άδειο και του άλλαξα τα φώτα, και δεν φοβάμε από μορφοποιήσεις πλέον :ugeek: ) οπότε μπορείς να δώσεις 10GB στην κατάτμηση για το linux, 2χ3=6 Μνήμη SWAP και όλα τα άλλα σαν Home... Αλλά πριν το κάνεις κάνε ένα πίσω απάν (back up) τα αρχεία σου στον 500 που βλέπω ότι έχεις... :mrgreen: και μετά κάνε δοκιμές δεν θα έχει τίποτα να χάσεις... εκτός από χρόνο...

Και στις δύο περιτώσεις δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες... (Π.χ. σαν κάτι τυπάδες στο Matrix που κοίταγαν μια πράσινη οθόνη να πέφτουν κάτι σύμβολα και έβλεπαν δρόμους.. διμετρες κουκλαρες και άλλα) Είναι εύκολα ειδικά αμα τα κάνεις και δίπλα έχει το αντίστοιχο θέμα από το forum ανοιχτό... (Μην το πεις στους φίλους μου αυτό... Με βλέπουν να γράφω μερικές εντολές στο Τερματικό και νομίζουν ότι είμαι Hacker.. :lol: :lol: :lol: :lol: )

Όλα αυτά σου είπα αν και αρχάριος... Αλλά πρώτη φορά που έβαλα το linux απλά τηλεφώνησα στον θείο μου να μου πει τι είναι τούτο το Home (Γκαρσονιέρα, Δυάρι, Μονοκατοικία..?) και γιατί είδα επιλογες και πελάγωσα...

Ελπίζω να σε βοήθησα σε αυτό που θες να κάνεις...
Φίλικα keRber0s

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..
Θα δω τι θα κανω αν και το φοβαμαι λιγο.
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τα χιουμοριστικα σου σχολια :lol: :lol: :lol:
Γνώσεις ⇛ Linux:Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός:Ναι ┃ Αγγλικά:Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 10.04.1 LTS σε Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU @ 2.00GHz
Προδιαγραφές ⇛ T5750│ RAM:3GB │Mesa DRI Intel(R) 965GM GEM │ Atheros AR5001 │Intel 82801H │ TFT 15.6''
limas
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα