the_eye έγραψε:Metalzero2 έγραψε:Λιπών έβαλα 64bit αλλά τίποτα.
Τι εννοείς τίποτα ; Γίνε ποιο σαφής.
Δηλαδή αυτά που μου είπες να κάνω μετά που βάλω τα 12 με 64-bit δεν δούλεψαν, είχα το ίδιο θέμα με πριν
*********************************************************************************************************************************************************************************************the_eye έγραψε:Metalzero2 έγραψε:Το αρχείο που με έβαλες να εγκαταστήσω δεν μπόρεσα ποτέ να το βάλω.
Τι σε δυσκολεύει σε αυτό, είναι ο driver που θα τον έκανες και στα win εγκατάσταση ;
Εμένα τίποτα δεν με δυσκολεύει, το ubuntu έχουν το θέμα. Μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα που μου έβγαζαν τα 32bit, δηλαδή πάνω να εγκαταστήσω το αρχείο που μου είπες και λέει
έγραψε:A preveious Install of the fglrx driver has been detected. Please unistall the older version before intalling this version. Optionally, run the installer with --force to overwrite the existing
driver. Forcing install in not recommended. See /usr/share/ati/fglrx-intall.log.
μετά πάω να το βάλω με symaptic και μου κάνει
έγραψε:Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα
Παρέχονται οι ακόλουθες λεπτομέρειες:
E: fglrx: η υποδιεργασίεα installed post-removal script επέστρεψε κατάσταση λάθους 1
*********************************************************************************************************************************************************************************************the_eye έγραψε:Metalzero2 έγραψε:Τώρα από της δύο επιλογές που μου βγάζει στην "Πρόσθετοι οδηγοί υλικού" το δεύτερο είναι εγκατεστημένο και το πρώτο όχι.
Δεν βλέπω την οθόνη σου δεν ξέρω ποιο είναι δεύτερο, δεν είναι σε όλους ίδιο !
Μίλαγα για την σειρά με την οποία τα είχα βάλει, δηλαδή
(1)-Ιδιοταγής-κλειστός οδηγός γραφικών FGLRX τις ATI/AMD (ενημερώσεις μετά την έκδοση)
(2)-Ιδιοταγής-κλειστός οδηγός γραφικών ATI (FGLRX)
σε αυτές της δύο επιλογές αναφερόμουν
*********************************************************************************************************************************************************************************************the_eye έγραψε:Metalzero2 έγραψε:Να αναφέρω κάτι καινούριο πρόβλημα που έκανε. Πριν βάλω τα 64bit όταν άνοιξα με τα 32, έμπαινε στην επιφάνεια εργασία αλλά χωρίς την πάνω και αριστερή μπάρα... το ποντίκι δούλευε κανονικά, και δεξή κλικ να έκανα μπορούσα να μπω όπου θέλω (πχ στην "αλλαγή παρασκηνίου επιφάνειας εργασίας".
Αφού έκανες format ότι και να έφταιγε δεν μπορούμε να το εξετάσουμε !
Απλά το είπα να το ξέρετε, ότι νέο συμβαίνει θεωρό είναι καλό να το λέω ώστε να καταλάβετε το πρόβλημα για το οποίο άνοιξα αυτό το θέμα. Ένα πρόβλημα που μου κάνει τώρα (εκτός πάγωμα οθόνη, τρομερό lag κτλ) είναι όταν κλείνω το pc μου να εμφανίσει την μοβ οθόνη να λέει “Ubuntu 12.04” με της 4 ή 5 κουκκίδες μου γίνονται άσπρες πορτοκαλή, και μου κολλάει εκεί.. και μένει εκεί μέχρι να το κλείσω με το κουμπί του pc
********************************************************************************************************************************************************************************************* Metalzero2 έγραψε:Τώρα τι κάνω?? Είναι πραγματικά τόσο δύσκολα το linux??
Ενημέρωσα την υπογραφή μου με τα 12.04 64bit
Δυστυχώς δεν μπορεί να εγκατασταθεί, λέει ότι υπάρχουν μη έγκυρη χαρακτήρες ή κάτι τέτοιο.
Επίσης να πω και κάτι άλλο που δεν μου άρεσαν στα 64-bit, δεν μπορώ να εγκαταστήσω προγράμματα τα οποία μπορούσα κανονικά στα 12.04 32-bit. Για την ώρα σε 3 προγράμματα μου έχει τύχη να λέει ότι είναι αδύνατη η εγκατάσταση ενώ προγράμματος.
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Πρώτα βήματα ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 12.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Ubuntu 3.2.0-23-generic, Windows 7
3 Intel Core i5 CPU 750 2.67GHz ‖ RAM 3950 MiB ‖ Gigabyte P55M-UD2
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI RV730 PRO [Radeon HD 4650] [1002:9498]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 03)