Συντονιστής: adem1
vista killer έγραψε:Για το πρόβλημα με τον ήχο που έχω να πώ ότι στο system settings ακούω κανονικά ήχο όταν πατήσω δοκιμή. Το θέμα είναι ότι στα προγράμματα όπως το flash δεν μπορώ να ακούσω τπτ.
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
ok έβαλα το install package maintainer αλλά επειδή είχα προσθέσει χειροκίνητα στο boot/grub/menu.lst τα περιεχόμενα του menu.lst του ubuntu μου τα διέγραψε και τα πρόσθεσα ξανά χειροκίνητα.Υπάρχει τρόπος να αποφεύγω αυτή την διαγραφή σε κάθε αναβάθμιση του πυρήνα?vista killer έγραψε:Βάλε το install pac kage maintainer για να σου εμφανίσει την επιλογή στον grub για τον νέο kernel. Με την δεύτερη επιλογή ο grub παραμένει έτσι όπως τον είχες πρίν.
Για το πρόβλημα με τον ήχο που έχω να πώ ότι στο system settings ακούω κανονικά ήχο όταν πατήσω δοκιμή. Το θέμα είναι ότι στα προγράμματα όπως το flash δεν μπορώ να ακούσω τπτ.
kostaspd έγραψε:Σε ποια εικονική εγκατάσταση αναφέρεσαι?
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |