vardaloupas έγραψε:Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά μάλλον καταλήξαμε στην ερώτησή μου. Ότι δεν μπορώ να κάνω χώρο για το Linux το κατάλαβα και το διάβασα, το θέμα είναι μπορώ να αποφύγω το φορματ, έστω και στο ελάχιστο ή είμαι αναγκασμένος να σβήσω ένα από τις κατατμήσεις μου. Άλλη μια πληροφορία είναι ότι προσπάθησα να εγκαταστήσω με το wubi αλλά κολλάει όταν κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή, εμφανίζει το desktop Και μετά κολλάει, όποια εγκατάσταση και να κάνω από τις προτεινόμενες.
Κοίταξε εδώ:http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Operating-systems-and/Keep-or-delete-HP-Tools-partition-when-upgrading-to-Windows-7/td-p/253102 τι είναι το HP_TOOLS partition. Εγώ στη θέση σου θα το έσβηνα πάντως. Ίσως να περιέχει και τις δωρεάν εφαρμογές που πήρες με τον υπολογιστή (εμένα είχε το roxio media creator για παράδειγμα).
Με το wubi μην ασχολείσαι καθόλου. Ακόμα και να δουλέψει τώρα, θα έχεις άλλα προβλήματα αργότερα.
Αν θες οπωσδήποτε να μην διαγράψεις καμμία κατάτμηση, πάρε έναν εξωτερικό δίσκο και ακολούθα τον οδηγό.