Συντονιστής: adem1

Blacknight έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Εδω και μερικές μερες εχω το εξής πρόβλημα με τον nautilus,οταν παω να κανω αποκοπή σε εναν φάκελο (π.χ βίντεο) μολις πατήσω επικόλληση μεταφερετε το αρχείο,αλλα κλείνει και ο ναυτιλος! Δεν το εκανε απο την αρχή τωρα το παρουσίασε αυτο το πρόβλημα! και μερικες φορες μου πεταει "εσωτερικό σφάλμα" και στις λεπτομέρειες γράφει για τον ναυτιλο! Να επισημάνω οτι δεν το κάνει συνεχεία!
Τι μπορω να κανω για να το διορθώσω;
Ευχαριστώ πολύ!

simosx έγραψε:
Νομίζω ότι είναι το σφάλμα που αναφέρεται στο
https://lists.ubuntu.com/archives/ubunt ... hread.html
Δες τη συζήτηση με τίτλο Bug #1019845
και ακολούθησε τα βήματα για τη διόρθωση.

2010 έγραψε:
Και σε μενα εδω και αρκετες ημερες εμφανιζεται το προβλημα κλεισιματος του Ναυτιλου οταν κανω την Αποκοπη και Επικολληση ενος αρχειου, αλλα αυτο το παρατηρησα μονο στο Laptop 2 της υπογραφης μου.
Αναμενεται επιδορθωση του bug σε καποιο απο τα επομενα updates;

mathabarth έγραψε:Έτσι για την ιστορία, μιας και τα παιδιά έχουν βρει την αιτία του προβλήματος, να πω πως και γω αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα σε unity,το οποίο παρουσιάστηκε τις τελευταίες μέρες.Στην αρχή δεν είχα προβλήματα με τον nautilus. Μάλιστα έχω ξανακάνει καθαρή εγκατάσταση στο ubuntu γιατί την πρώτη φορά που μου κράσαρε θεώρησα ότι φταίει το myunity και κάποιες αλλαγές που είχα κάνει στην εμφάνιση του ubuntu. Παρόλο που ξαναπέρασα το λογισμικό χωρίς να βάλω πλέον κάποιο "εφετζίδικο" πρόσθετο, το πρόβλημα με το nautilus ξαναεμφανίστηκε...Ας ελπίσουμε να έρθει και κάποια αναβάθμιση που θα το διορθώνει, αν και θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις οδηγίες που αναφέρονται πιο πάνω

harris75 έγραψε:καλησπέρα και από εμένα!διάβασα το νήμα σχετικά με το πρόβλημα του nautilus γιατί το ίδιο με συμβαίνει και σε μένα εδώ και μια εβδομάδα.μερικές φορές με δημιουργεί προβλήματα όπως στην αποκοπή - επικόλληση.