Off topic:
συγνώμη παιδιά αλλά τον τελευταίο καιρό έχω κάποιο προβλημα με τον ύπνο και κοιμάμε μονο 3-4 ώρες κάθε φορα με αποτελεσμα να νυστάζω και να κοιμάμε άκυρες ώρες. Έτσι λοιπόν πάνω στην αναμονή αποκοιμηθηκα και ξύπνησα τώρα. Τι ωραία?
Λοιπόν παιδιά επειδή όπως είπατε και εσείς η υποστήριξη δεν είναι επίσημη από την canonical χωρίς να είναι αυτό πρόβλημα και από ότι βλέπω έχουν μπει και κάποια πακέτα που ίσως βαρύνουν το σύστημα λέω να μην βάλω την συγκεκριμένη έκδοση της 12.04 αλλά λέω να δοκιμάσω την επίσημη μήπως είναι πιο σταθερή διότι η 12.10 που και που πετάει κάτι bug report και με ανησυχεί. Εξάλλου τώρα που βρήκαμε την λύση στα προβλήματα αν δεν κάνουμε δουλειά ξαναπερνάω την 12.10 ή και την 13.04. Δεν βιάζομαι να τον παραδόσω μιας και δεν είναι αναγκαίος. Κάνω λοιπόν εγκατάσταση την 12.04 κάνω και τις οδηγίες του sotos21 και τα ξαναλέμε όταν είσαστε εύκαιροι.
Edit: Sotos21 δεν θα μπορέσω να κάνω εγκατάσταση του driver από το live usb γιατί όπως έχω πει δεν μπορώ να τρέξω γραφικό περιβάλλον από το live usb και έτσι χρησιμοποιώ alternate installer. Οπότε αρχικά θα επαναφέρω το xorg.conf όπως κάναμε μέχρι τώρα ώστε να έχω γραφικό περιβάλλον και να μπορώ να δουλέψω και στην συνέχεια κάνω τα βήματα που προτείνεις...