Δε χρειαζεται να με βοηθησετε αλλο....ηδη εχασα ολη τη μερα μου με αυτο το Ubuntu..δε βγαζω καμια χολη την αληθεια λεω τωρα αν καποιος θιγεται δε φτσιω εγω...φταιω εγω που ανοιξα το PC και αυτο κανει τα κουφα του?
Μονο του τα εκανε....η μονη λυση ειναι φορματ και παλι φορματ...τιποτα δεν ειναι πιο καθαρο απο ενα φορματ.
Οσο για τις εντολες τις εβαλα ολες μα ολες και το αποτελεσμα το ιδιο...δηλαδη για να παρει μπροστα το Ubuntu πρεπει να μαι hacker?
Δε πειραζει εγω φταιω που γραφτηκα και ρωτησα κιολας...καλα κανω εγω τοσα χρονια και δε ρωταω κανενα γιατι κανεις ποτε δε μου βρηκε λυση....η μονη λυση ειναι το φορματ....σε 20 λεπτα θα ναι μια χαρα...εδω εχασα ολη τη μερα....το αποτελεσμα?
Μηδεν απο μηδεν= ΜΗΔΕΝ.
Θελω να ευχαριστησω μονο το soto21 που μου εδωσε αυτες τις πληροφοριες..το θεμα ληγει εδω...εχω μαθει στη ζωη μου να μη παρακαλαω κανενσν..τη λυση θα τη βρω μονος οπως εκανα τοσα χρονια.
Το προγραμμα ειναι μονο για εκπαιδευτικο σκοπο και πειραματισμους και για τιποτα αλλο...για να μπαινεις μονο ιντερνετ καλο ειναι....για τιποτα αλλο ομως δε κανει
Logan δε σου πε κανενας να κανεις το Μ..., ζητησα εγω βοηθεια απο σενα?
Δε τη θελω τη βοηθεια σου....εγω με το soto μιλουσα...εσυ πεταχτηκες μονος σου δε σε ρωτησα εγω κατι.
Οχι τιποτα αλλο γιατι νομιζεις πως εισαι εξυπνος εσυ και εμεις οι Μ...
Αμα θιχτηκες να πας να παρεις ενα μπουκαλι ξυδι....οταν ενα προγραμμα ειναι προβληματικο να μαθετε να το παραδεχεστε και τη κριτικη να μη τη παιρνετε ως επιθεση...