Δοκίμασα και τις δύο περιπτώσεις χθες το απόγευμα:
A)
Καθαρή εγκατάσταση σε Asus eee1000H: Όλα πήγαν καλά, είδα και τα νέα login και splash screen, διαπίστωσα οτι το add/remove programs αντικαταστάθηκε απο το Software Center (γιατί άραγε?) και οτι πλέον το Skype δεν υπάρχει στα repos προς εγκατάσταση. Δεν μπορώ να πω για βελτίωση στο χρόνο εκκίνησης γιατί δεν βλέπω κάτι τέτοιο (εκτός και εαν αυτή είναι της τάξεως μερικών ms!!!). Αναγνωρίστηκαν όλες η συσκευές (BT, webcam κλπ) και για την ώρα όλα βαίνουν καλώς.
Β)
Αναβάθμιση από 9.04 στο PC μου: Εδώ είχαμε (και έχουμε)θέματα. Για αρχή, με την κάρτα γραφικών (onboard Nvidia series 7). Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω το νέο splash screen (αυτό με την animated μπάρα), παρά μόνο το logo του ubuntu (το γνωστό κυκλάκι) και το login screen δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχω στο netbook. Στην αρχή μάλιστα, δεν υπήρχε καν γραφικό περιβάλλον για login!!!Επίσης από το επάνω panel τέρμα δεξιά έμφανίζονταν το όνομα του συνδεδεμένου χρήστη (με επιλογές για restart, log off, switch user κλπ), δεν εμφανίζεται πλέον!!!
Αντέ τώρα πείτε μου εσείς τί να ψηφίσω

. Και ακόμα πιό βασικό πώς λύνονται τα προβλήματα στο PC (θα μου πείς, σιγά τα προβλήματα αφού φαίνονται να είναι πιο πολύ προβλήματα "εμφάνισης" και όχι λειτουργικότητας). Το κλειδί εδώ είναι η λέξη
φαίνονται: γιατί δεν έχω ιδέα αν είναι ή αν απλά φαίνονται, γιατί προέκυψαν και τί μπορεί να γίνει μελλοντικά......
Αυτά για την ώρα....
1 Γνώσεις Linux: Γηράσκω αεί διδασκόμενος ┃ Προγραμματισμού: Η GW-Basic μετράει; ┃ Αγγλικών: You must be joking...
2 LinuxMint 17.1 rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (en_US.UTF-8, XFCE xfce)
3 AMD FX-8320E Eight-Core Processor ‖ RAM 7949 MiB ‖ Gigabyte 990FXA-UD3 - Gigabyte To be filled by O.E.M.
4 nVidia G92 [GeForce GTS 250] [10de:0615] {nvidia}
5 eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)]