ΟΚ, επιστρέφω για το ubuntu alternate amd 64! Λοιπόν, εγκαταστάθηκε κανονικά, βέβαια εμένα η χαρά μου είναι η εγκατάσταση από το livecd, για να βλέπω και τα slideshow, έχασε το γούστο του, αλλά τελοσπάντων!
Μάλιστα, μετά το πέρας της εγκατάστασης, ξέχασα να επιλέξω λειτουργία ανάκτησης, αλλά παρόλαυτά, ξεκίνησε κανονικά το γραφικό σε 1024x768, αλλά εντάξει! Κάποια στιγμή επιχείρησα να μπω σε τερματικό (Ctrl+Alt+F2), οπότε κόλλησε και δεν ανταποκρινόταν! Ωστόσο είχα προλάβει να εγκαταστήσω τους κλειστούς της NVIDIA, οπότε μετά την επανεκκίνηση όλα ήταν εντάξε! Και η ανάλυση και όλα! Σχεδόν! Απλώς δε δουλεύει καθόλου το cheese. Να μου πεις "τι σκατά το θες, αφου το skype δουλεύει κανονικά", ε, έτσι το αναφέρω! Είμαι στραβόξυλος!!! Ιδού και τα μηνύματα σφάλματος:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
(cheese:3691): Gtk-WARNING **: Attempting to add a widget with type GtkImage to a GtkToggleButton, but as a GtkBin subclass a GtkToggleButton can only contain one widget at a time; it already contains a widget of type GtkLabel
(cheese:3691): Gtk-WARNING **: Attempting to add a widget with type GtkImage to a GtkToggleButton, but as a GtkBin subclass a GtkToggleButton can only contain one widget at a time; it already contains a widget of type GtkLabel
(cheese:3691): Gtk-WARNING **: Attempting to add a widget with type GtkImage to a GtkButton, but as a GtkBin subclass a GtkButton can only contain one widget at a time; it already contains a widget of type GtkLabel
(cheese:3691): Gtk-WARNING **: Attempting to add a widget with type GtkGrid to a GtkToggleButton, but as a GtkBin subclass a GtkToggleButton can only contain one widget at a time; it already contains a widget of type GtkLabel
(cheese:3691): Gtk-WARNING **: Attempting to add a widget with type GtkImage to a GtkButton, but as a GtkBin subclass a GtkButton can only contain one widget at a time; it already contains a widget of type GtkLabel
** (cheese:3691): CRITICAL **: cheese_camera_device_get_uuid: assertion `CHEESE_IS_CAMERA_DEVICE (device)' failed
Σφάλμα κατάτμησης (segmentation fault) (core dumped)
Και να πω και την κακία μου: Γίνεται σε επόμενες εκδόσεις να μη δουλεύει κάτι που δούλευε σε προηγούμενες (Εδώ: livecd, cheese)...;
Παράλογο; Δεν απαντάει!!!
@modenas88. Δε με ενοχλούν καθώς τείνουν να εξαλειφθούν (σήμερα εδώ και 2 ώρες δεν είχα καμία). Επίσης δε βρίσκω το λόγο να τα απενεργοποιήσω! Αν συμβεί κάτι σοβαρό, γιατί να μη μπορέσω έτσι να το αναφέρω; Απλώς το έγραψα, γιατί τα συγκεκριμένα ήταν αναφορές χωρίς ουσία και κατά πάσα πιθανότητα, εσφαλμένες...
Τέλος αφήνω τη 2η ψήφο στο "σοβαρά προβλήματα που δεν έχω λύσει" καθώς για μένα είναι πολύ σημαντικό να μπορώ να μπαίνω από livecd/usb (Ανάκτηση δεδομένων, διαχείρηση κατατμήσεων, δοκιμές πριν εφαρμόσω κάτι στο σύστημά μου...)
Α! Ποιο καλό παιδί μπορεί να μου πει πως θα βρω ένα (?) firmware που λείπει..; Παλαιοτερα από το forum μου είχαν δώσει ένα link, το οποίο πια δε δουλεύει...