Συντονιστής: adem1
lap_topi έγραψε:Καθαρή εγκατάσταση με live CD αδύνατη. Μαυρίζει η οθόνη και κολλάει ο υπολογιστής. Οπότε και η ανάλογη ψήφος. Η "λύση" που δόθηκε σε κάποιο topic με το τσεκάρισμα κάποιας επιλογής πατώντας το F6 προχωράει λίγο περισσότερο, δεν έχω μαύρη οθόνη, αλλά κολλάει πάλι στη splash screen και μάλιστα αναβοσβήνουν μαζί το NUM LOCK και το CAPS LOCK....!!!!!!!!!!! (ωραία πράματα.....?)
Οπότε αναγκαστικά έκανα αναβάθμιση από τον Update Manager και από 9.10 πήγα στη 10.04 LTS μετά από 2 ώρες και κάτι..
Πρόβλημα? Σήμερα, μετά από ενημερώσεις ή κάποια λάθος κίνησή μου στις ρυθμίσεις της compiz που έστησα, δε φαίνονται στην κάτω μπάρα τα ενεργά παράθυρα, οπότε πάω με alt+tab, όπως επίσης και δίπλα στον κάδο ανακύκλωσης δε φαίνονται οι 4 οθόνες που έχω ορίσει. Τέλος δε φαίνεται στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης το εικονίδιο που πατάς και σε πάει στην επιφάνεια εργασίας.
Αυτά τα λίγα..... Καμμιά λύση ρε παιδιά που να δουλεύει?
feanor@feanor-laptop:~$ geany (μετά από καμιά ωρίτσα δουλειάς και μόλις έχει τελειώσει με ένα compile)
**
Gtk:ERROR:/build/buildd/gtk+2.0-2.20.0/gtk/gtkfilesystemmodel.c:295:emit_row_changed_for_node: assertion failed: (id < (model)->files->len)
Aborted
feanor@feanor-laptop:~$