Εγω εχω τωρα Ubuntu 10.04 32bit.. Και αυτες τις μερες θα περασω στην 10.10(εγκατασταση οχι αναβαθμιση!)... Ποια ομως να βαλω? Την 32 ή την 64?? Ευχαριστω!!

Συντονιστής: adem1
Nestor έγραψε:Πρώτη φορά και πρώτη εγκατάσταση σε acer aspire 3515. Σειρά έχει και το desktop
! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την Nestor Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |
valia έγραψε:HTAN MIA XAΡΑ...ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΚΑ ΤΟΥ..Κ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ....ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ << H ENEΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΠΟ ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ >> ......ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ....
valia έγραψε:HTAN MIA XAΡΑ...ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΚΑ ΤΟΥ..Κ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ....ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ << H ENEΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΠΟ ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ >> ......ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ....