από filippos.xf » 17 Οκτ 2011, 01:34
Έκανα νέα εγκατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε καν κάποιο μικρό προβληματάκι. Σε θέμα ταχύτητας σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση δεν μπορώ να αισθανθώ κάποια διαφορά, το ίδιο μου φαίνεται. Από εκεί και πέρα έκανα εγκατάσταση τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και όλα οκ. Σαφέστατα το Unity θα βελτιωθεί κι άλλο στην πορεία, αλλά μου αρέσει ακόμα και τώρα. Μια χαρά ωραίο είναι. Ο καθένας έχει την δική του γνώμη και κάποια πράγματα έχουν να κάνουν με το γούστο του καθενός ή και με τις συνήθειες. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με αυτό που θα αναφέρω, αλλά για μένα το Ubuntu με το Unity οπτικά είναι πολύ πιο όμορφο σε σχέση με παλιότερα. Τώρα θα πει κάποιος, η εμφάνιση δεν είναι κάτι σπουδαίο σε σχέση με την άνεση και την ευκολία στη χρήση. Ναι, δεν αντιλέγω, αλλά για μένα το ίδιο με πριν που είχε το gnome είναι και τώρα. Απλά τώρα χρησιμοποιώ παραπάνω το Alt+Tab.
Όσο για την περιήγηση στο dash, την εύρεση εφαρμογών κτλ κτλ. πολλοί παραπονιούνται ότι κάνουν πολλά κλικ στο Unity. Ναι, οκ, αν σας πω εγώ ότι ούτε στο gnome αλλά ούτε στο unity χρησιμοποιώ το μενού; Σπάνια στο gnome άνοιγα το μενού με τις εφαρμογές και τώρα στο unity πάλι δεν μου χρειάζεται. Αν θέλω να βρω κάτι το βρίσκω πολύ γρήγορα με το kupfer!! Τέτοιου είδους εφαρμογές όπως το kupfer μου αρέσουν πολύ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έμαθα ότι υπάρχουν τέτοιες "πολυτέλειες". Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το gnome do και μετέπειτα το kupfer, έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό προς το καλύτερο η χρήση του λειτουργικού συστήματος.