ελληνικοί χαρακτήρες... και όχι μόνο [επιλυθηκε]

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

ελληνικοί χαρακτήρες... και όχι μόνο [επιλυθηκε]

Δημοσίευσηαπό poetj » 11 Σεπ 2008, 14:20

Καλησπέρα και πάλι :oops:

Λοιπόν έχω πρόβλημα με τα ελληνικά, ως εξής:
1. στον firefox όταν κάποιος μου στέλνει emaili ή βρίσκομαι σε κάποια σελίδα με ελληνικά γραμμένα από κάποια γραμματοσειρά που δεν έχω περασμένη, τότε δεν μου βγάζει τίποτα.
2. Το ίδιο συμβαίνει όταν η γλώσσα είναι αγγλικά...

3. όλα μου τα mp3 είναι στα ελληνικά... όταν απλά βρίσκομαι στο φάκελο τα διαβάζω καθώς και το properties δείχνει κανονικά τα ελληνικά/
Όταν όμως τα βάλω στο π.χ. rythmbox (ή κάποιο άλλο player..) τότε μου τα βγάζει αλμπουρνέζικα - μέσω ρυτημβοχ όμως τα δείχνει κανονικά μέχρι τη στιγμή που θα παίξω το κομμάτι. Δοκίμασα και το viewtopic.php?f=9&t=936 αλλά μου πειράζει τα tags και βάζει ό,τι θέλει - όπου θέλει π.χ. εκεί που έλεγε καλλιτέχνης "Αλκίνοος" τώρα έχει "1995"

Αυτά για την ώρα... :(
Τελευταία επεξεργασία από poetj και 15 Σεπ 2008, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Human beings make life so interesting. Do you know, that in a universe so full of wonders, they have managed to invent boredom "Terry Pratchet"
Άβαταρ μέλους
poetj
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: ελληνικοί χαρακτήρες... και όχι μόνο

Δημοσίευσηαπό linuxman » 11 Σεπ 2008, 19:18

poetj έγραψε:Καλησπέρα και πάλι :oops:

1. στον firefox όταν κάποιος μου στέλνει emaili ή βρίσκομαι σε κάποια σελίδα με ελληνικά γραμμένα από κάποια γραμματοσειρά που δεν έχω περασμένη, τότε δεν μου βγάζει τίποτα.
2. Το ίδιο συμβαίνει όταν η γλώσσα είναι αγγλικά...

3. όλα μου τα mp3 είναι στα ελληνικά... όταν απλά βρίσκομαι στο φάκελο τα διαβάζω καθώς και το properties δείχνει κανονικά τα ελληνικά/
Όταν όμως τα βάλω στο π.χ. rythmbox (ή κάποιο άλλο player..) τότε μου τα βγάζει αλμπουρνέζικα - μέσω ρυτημβοχ όμως τα δείχνει κανονικά μέχρι τη στιγμή που θα παίξω το κομμάτι. Δοκίμασα και το viewtopic.php?f=9&t=936 αλλά μου πειράζει τα tags και βάζει ό,τι θέλει - όπου θέλει π.χ. εκεί που έλεγε καλλιτέχνης "Αλκίνοος" τώρα έχει "1995"

Αυτά για την ώρα... :(

1. Κάτι έχεις πειράξει δεν εξηγείται για αυτό δείχνει έτσι
2. - //- //-
3. Εδώ έχεις πρόβλημα απο Παράθυρα και είναι σε NTFS όταν το κάνεις ext3 θα στρώσει .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 11 Σεπ 2008, 19:30

Επειδή σε βλέπω πολύ εξοπλισμένη υποθέτω οτι διαθέτεις και ups.
Αν ναι , θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις και xfs που είναι πολύ γρηγορότερο του ext3 σε όποιον δίσκο πολυχρησιμοποιείς .

Προϋποθέτει ups καθώς είναι επικίνδυνο για χάσιμο data σε απότομο τερματισμό, κόψιμο ρεύματος, hard reset.
Επίσης ο grub δεν γίνετε να εγκατασταθεί σε xfs (μόνο σε ext3 και reiserfs νομίζω...)
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 11 Σεπ 2008, 20:02

poetj έγραψε:Καλησπέρα και πάλι :oops:

Πρέπει να βάλεις κάπου ένα στιγμιότυπο οθόνης (σκρινσοτ) για να μπορέσουμε να δουμε πως φαίνεται.
Μπορείς να βάλεις τα αρχεία εικόνας στο π.χ. imageshack.gr.
Όπως το αναφέρεις είναι κάτι που δεν έχω συναντήσει ξανά.

poetj έγραψε:2. Το ίδιο συμβαίνει όταν η γλώσσα είναι αγγλικά...

Με τις βασικές ρυθμίσεις σε Ubuntu, γίνεται χρήση της κωδικοποίησης UTF-8 που κάνει για κάθε γλώσσα του κόσμου. Παράξενα προβλήματα μπορούν να συμβούν όταν για κάποιο τρόπο καταφέρεις και βρεις τη διαδικασία και να αλλάξεις την κωδικοποίηση σε κάποια legacy, π.χ. 8-bit.

poetj έγραψε:3. όλα μου τα mp3 είναι στα ελληνικά... όταν απλά βρίσκομαι στο φάκελο τα διαβάζω καθώς και το properties δείχνει κανονικά τα ελληνικά/

Ένα πράγμα που είναι σημαντικό, είναι να διατηρείς αντίγραφα ασφαλείας από τα τραγούδια σου όταν ξεκινάς να τους κάνεις αλλαγές με το easytag (ή άλλο πρόγραμμα που τροποποιεί αρχεία).

Η πηγή του προβλήματος με τα τραγούδια και τις πληροφορίες που εμπεριέχουν, είναι ότι δεν καθορίζεται η κωδικοποίηση του κειμένου (είναι σχεδόν πάντα κάποια legacy 8-bit κωδικοποίηση, όπως windows-1251, windows-1253, κτλ). Ακόμα, σε αρκετά τραγούδια, δε γίνεται χρήση των σωστών πεδίων (π.χ. ερμηνευτής) για να γραφτεί το όνομα του ερμηνευτή. Είναι γενικά μπάχαλο. Το easytag μπορεί να βοηθήσει, ωστόσο θέλει δοκιμή και έλεγχο του αποτελέσματος.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό poetj » 12 Σεπ 2008, 13:31

Παράδειγμα: Εδώ βρίσκεται το πρόβλημα... μου έχουν στείλει ένα link το οποίο δεν φαίνεται. Όταν το ποντίκι βρίσκεται πάνω σε αυτό ο firefox, κάτω δεξιά, μου δείχνει το url.
Εικόνα
Δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις. Μόνο στο wine όταν δεν έβλεπε κάποιες γραμματοσειρές κι αυτό ήταν μέσω regedit ...

Τώρα σε ότι αφορά τη μετατροπή των σκληρών - ας λειτουργήσουμε βάσει ntfs αφου'δεν είναι εφικτό (ακόμα) να κάνω τη μετάβαση.

Σε ό,τι αφορά τα αρχεία που τροποποιώ φροντίζω να πειράζω μόνο αντίγραφα ώστε να αποφύγω τυχόν απώλειες (όπως στο παρελθόν). Βλέπω όμως ότι μέσω του easytag διαβάζει επιλεκτικά τα ID tags των κομματιών... Τί κάνω λοιπόν ?

Worst scenario... I'll do it (yet again) manually...! εκτός κι αν κάποιος από θέλει να περάσει μια βόλτα από εδώ (και μένω και μακρυά), να μου δανείσει ένα σκληρό και να μετατρέψει τους δίσκους μου. (βέβαια παίζει και το άλλο... να τον βάψω μπλε...)
Human beings make life so interesting. Do you know, that in a universe so full of wonders, they have managed to invent boredom "Terry Pratchet"
Άβαταρ μέλους
poetj
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 12 Σεπ 2008, 15:35

poetj έγραψε:Παράδειγμα: Εδώ βρίσκεται το πρόβλημα... μου έχουν στείλει ένα link το οποίο δεν φαίνεται. Όταν το ποντίκι βρίσκεται πάνω σε αυτό ο firefox, κάτω δεξιά, μου δείχνει το url.
Εικόνα
Δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις. Μόνο στο wine όταν δεν έβλεπε κάποιες γραμματοσειρές κι αυτό ήταν μέσω regedit ...

Τώρα σε ότι αφορά τη μετατροπή των σκληρών - ας λειτουργήσουμε βάσει ntfs αφου'δεν είναι εφικτό (ακόμα) να κάνω τη μετάβαση.

Σε ό,τι αφορά τα αρχεία που τροποποιώ φροντίζω να πειράζω μόνο αντίγραφα ώστε να αποφύγω τυχόν απώλειες (όπως στο παρελθόν). Βλέπω όμως ότι μέσω του easytag διαβάζει επιλεκτικά τα ID tags των κομματιών... Τί κάνω λοιπόν ?

Worst scenario... I'll do it (yet again) manually...! εκτός κι αν κάποιος από θέλει να περάσει μια βόλτα από εδώ (και μένω και μακρυά), να μου δανείσει ένα σκληρό και να μετατρέψει τους δίσκους μου. (βέβαια παίζει και το άλλο... να τον βάψω μπλε...)

Νομίζω ότι προβλήμα στο λίνκ δεν είναι απο το Firefox , όσο τις γραμματοσειρές είναι θέμα ρυθμίσεων , νομίζω ότι κάπου κάτι δεν είναι όπως πρέπει , δες και τις ρυθμίσεις στο gmail για δες Χρήση προεπιλεγμένης κωδικοποίησης κειμένου .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 12 Σεπ 2008, 17:02

poetj έγραψε:Παράδειγμα: Εδώ βρίσκεται το πρόβλημα... μου έχουν στείλει ένα link το οποίο δεν φαίνεται. Όταν το ποντίκι βρίσκεται πάνω σε αυτό ο firefox, κάτω δεξιά, μου δείχνει το url.
Εικόνα

Το πρόβλημα στο γράμμα αυτό έχει να κάνει με το συγκεκριμένο αποστολέα. Μπορείς να αναφέρεις αν ο λογαριασμός του αποστολέα ήταν κάτι σαν freemail.gr, hotmail.gr, ή το πρόγραμμα για την αποστολή ήταν κάτι σαν outlook;

Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες όταν επιλέξεις στο γράμμα αυτό το Show Original. Εκεί θα δείξει περισσότερες πληροφορίες για τη πηγή του προβλήματος. Η επιλογή αυτή είναι καλά κρυμμένη, είναι δίπλα εκεί που λέει «Reply», στο τέλος της γραμμής που έχει το όνομα του αποστολέα (From:). Κάνεις κλικ εκεί και ανοίγουν επιλογές.

Για να μη σε μπερδεύω με τεχνικά στοιχεία, αυτή είναι η συνοπτική περιγραφή του προβλήματος. Ο αποστολέας έστειλε γράμμα με ελληνικά, με κωδικοποίηση 8-bit (windows-1253 ή iso-8859-7). Το πρόγραμμά του της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας όμως δεν αναφέρει την κωδικοποίηση του γράμματος (μπορείς να το δεις αυτό με το Show Original). Έτσι, το GMail, και επειδή χρησιμοποιείς το Αγγλικό GMail, θεώρησε ότι το γράμμα ήταν στην κωδικοποίηση latin ή windows-1253 και έκανε από εκεί τη μετατροπή σε Unicode (UTF-8, βασική κωδικοποίηση). Αν είχες ρυθμίσει το ελληνικό gmail, το γράμμα θα φαινόταν σωστά.

Αν θέλεις να διαβάσεις το συγκεκριμένο γράμμα, υπάρχει η επιλογή «Message text is garbled» (δίπλα στο Show Original), που επιτρέπει να ανοίξει το γράμμα σε νέα στήλη, όπου μετά πας στο View/Encodings/ και επιλέγεις windows-1253 ή iso-8859-7.

Η σωστή λύση εδώ είναι να ειδοποιήσεις τον αποστολέα να φτιάξει το λογισμικό του. Ακόμα, προτείνω να αλλάξεις τη ρύθμιση στο GMail (στα Settings), να λέει

Outgoing message encoding: [Χ] Use Unicode (UTF-8) encoding for outgoing messages

Αυτό βοηθάει αρκετά στο να λαμβάνονται τα γράμματα δίχως πρόβλημα.

poetj έγραψε:Τώρα σε ότι αφορά τη μετατροπή των σκληρών - ας λειτουργήσουμε βάσει ntfs αφου'δεν είναι εφικτό (ακόμα) να κάνω τη μετάβαση.

poetj έγραψε:Σε ό,τι αφορά τα αρχεία που τροποποιώ φροντίζω να πειράζω μόνο αντίγραφα ώστε να αποφύγω τυχόν απώλειες (όπως στο παρελθόν). Βλέπω όμως ότι μέσω του easytag διαβάζει επιλεκτικά τα ID tags των κομματιών... Τί κάνω λοιπόν ?

Από το λίγο χρόνο που χρησιμοποίησα το EasyTag, είδα ότι έχει πολλές επιλογές και μπορείς να μεταφέρεις π.χ. το περιεχόμενο κάποιων πεδίων σε άλλο πεδίο, κτλ. Αν τα τραγούδια που έχεις είναι πολύ μπάχαλο, πρέπει να κάνεις ειδικές ρυθμίσεις σε κάθε υποκατάλογο τραγουδιών.
Αν έχεις ακόμα τα audio CD, θα μπορούσες να δημιουργήσεις ξανά τα αρχεία mp3/ogg με χρήση του προγράμματος που παρέχει το Ubuntu. Έτσι, όλες οι επιλογές θα δουλεύουν καλά.
Αν θέλεις να προχωρήσεις το θέμα αυτό με το EasyTag, είναι καλό να απαντήσεις στη συζήτηση του HowTo για το EasyTag. Πιστεύω ότι αρκετός κόσμος ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους μετατροπές.

poetj έγραψε:Worst scenario... I'll do it (yet again) manually...! εκτός κι αν κάποιος από θέλει να περάσει μια βόλτα από εδώ (και μένω και μακρυά), να μου δανείσει ένα σκληρό και να μετατρέψει τους δίσκους μου. (βέβαια παίζει και το άλλο... να τον βάψω μπλε...)

Δεν έχω καταλάβει το κομμάτι για το NTFS. Έχεις πρόβλημα με τα ονόματα αρχείων για τα τραγούδια; Αυτό το ζήτημα είναι διαφορετικό από τις πληροφορίες metadata που έχουν τα τραγούδια. Για τυχόν προβλήματα με τα ονόματα αρχείων, υπάρχει διαφορετικό πρόγραμμα. Αν χρησιμοποιείς εφαρμογές που προέρχονται από το KDE, υπάρχει ζήτημα με τα ονόματα αρχείων όταν αυτά είναι στα ελληνικά.
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό poetj » 12 Σεπ 2008, 18:41

simosx έγραψε:
Για να μη σε μπερδεύω με τεχνικά στοιχεία, αυτή είναι η συνοπτική περιγραφή του προβλήματος. Ο αποστολέας έστειλε γράμμα με ελληνικά, με κωδικοποίηση 8-bit (windows-1253 ή iso-8859-7). [...]

To email είναι γραμμένο στα αγγλικά, αφού είναι link και γράφει το εξής:
" http://www.zone-h.org/content/view/14927/1/
nice site & good article. Imagine the consequences if they can do that!"
Συνεπώς δεν μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο το mapping του εκάστοτε χαρακτήρα αλλά ούτε στο αν είναι UTF8 ή π.χ. UTF16 που χρησιμοποιούν τα κινέζικα. Επίσης, το συνημμένο μου παράδειγμα, είναι απλώς ένα "δείγμα" των όσων σελίδων και εμαιλ είναι γραμμένα σε ιδιαίτερες γραμματοσειρές (κυρίως TryeType). Το εν λόγω εμαιλ έχει αποσταλεί από λογαριασμό gmail, μέσω iphone - συνεπώς χρησιμοποιεί ρυθμίσεις αντίστοιχες των λίνουξ - ενώ άλλα εμαιλ του ιδίου αποστολέα που αποστέλλονται μέσω outlook δεν διαβάζονται. όταν η γραμματοσειρά είναι Verdana ή Helvetica δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Το να βρώ τρόπο να διαβάσω το εμαιλ δεν είναι θέμα - αφού μπορώ να χρησιμοποιήσω το φορητό ή να διαβάσω απευθείας το source της σελίδας. :)

simosx έγραψε:Η σωστή λύση εδώ είναι να ειδοποιήσεις τον αποστολέα να φτιάξει το λογισμικό του.
Νομίζω ότι είναι λίγο τραβηγμένο, τη στιγμή που εγώ επιλέγω να ξεφύγω από την περπατημένη, να έχω την απαίτηση (!) όλος ο κόσμος να αλλάξει βάσει των δικών μου επιλογών. Πιό σωστό είναι να βρώ εγώ τρόπους να αντιμετωπίσω τη συνηθισμένη οδό (που για όποιο λόγο δεν λειτουργεί) ώστε να μπορέσω να υποστηρίξω την επιλογή μου μετάβασης σε λίνουξ, αλλά και να την προτείνω σε άλλους χρήστες.

Τέλος σε ότι αφορά τα ελληνικά είπα το εξής, προσπαθώντας να είναι αναλυτικό και κατανοητό το πρόβλημά μου:
1. Παραμένω σε ntfs - αφού δεν μου είναι εφικτό, στην παρούσα φάση, να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή.
2. Μπορώ να διαβάσω τα ονόματα των αρχείων χωρίς πρόβλημα when browsing through my folders...
3. Το easytag δεν διαβάζει τα ελληνικά σωστά και συμπληρώνει τα tags όπως θέλει (απ'όσο καταλαβαίνω διαβάζει το όνομα του αρχείου και συμπληρώνει το tag)
4. το Rythmbox και το Movie player διαβάζουν το κομμάτι στα ελληνικά - μόλις το παίξω και συνεπώς διαβάσει το tag τότε το βγάζει σε αλαμπουρνεζικα. (να επισυνάψω και το σχετικό txt αρχείο που δείχνει το σωστό mapping: [url]www.methi.com/Ubuntu/κλξ.txt[/url] )

Τέλος σχετικά με την πρόταση να ξαναπεράσω τη μουσική από τα CD ή τα βινύλια που έχω... νομίζω ότι είναι ευκολότερο να καθήσω, manually, και να κάνω αυτή τη δουλειά...

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας... και πάνω απ'όλα το χρόνο :) !!!!
Άβαταρ μέλους
poetj
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 12 Σεπ 2008, 18:58

Για το θέμα της αλληλογραφίας, είναι καλό να ανοίξεις ένα από τα γράμματα αυτά, να πας στη σελίδα που λέει Show Original, και να γράψεις εδώ το περιεχόμενο. Μπορείς να βγάλεις στοιχεία από το περιεχόμενο όπως username, κτλ μιας και δεν χρειάζονται. Με αυτό το τρόπο θα είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε την πραγματική πηγή του προβλήματος. Από αυτά που αναφέρεις, είναι πιθανό η πηγή να έχει να κάνει με το γράμμα να αποστέλεται σε μορφή HTML και να υπάρχει κάποιο φιλτράρισμα στη διαδικασία.

Όταν βλέπεις χαρακτήρες όπως âéãàáá (ονομάζονται λατινικοί χαρακτήρες με σημάδια/τόνους) αντί για ελληνικά, τότε είναι πρόβλημα κωδικοποίησης. Στο movie player έχει επιλογή για να καθορίσεις την κωδικοποίηση (encoding) των υποτίτλων, οπότε βάζεις Greek (windows-1253) ή κάτι παρόμοιο.
Για το rhythmbox δε νομίζω να έχει τέτοια επιλογή ακόμα. Εδώ θέλει διόρθωση, οπότε η κωδικοποίηση του κειμένου είναι UTF-8. Η δοκιμάζεις κάποιο άλλο πρόγραμμα που επιτρέπει να καθορίσεις την κωδικοποίηση κειμένου.
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό poetj » 12 Σεπ 2008, 19:07

This is a multi-part message in MIME format.

------=_NextPart_000_009B_01C91415.0B48D100
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

http://www.zone-h.org/content/view/14927/1/
nice site & good article. Imagine the consequences if they can do that!

------=_NextPart_000_009B_01C91415.0B48D100
Content-Type: text/html;
charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content=3D"text/html; charset=3Diso-8859-1" =
http-equiv=3DContent-Type>
<META name=3DGENERATOR content=3D"MSHTML 8.00.6001.18241">
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=3D#ffffff>
<DIV><FONT size=3D2 face=3D"Century Gothic"><A=20
href=3D"http://www.zone-h.org/content/view/14927/1/">http://www.zone-h.or=
g/content/view/14927/1/</A></FONT></DIV>
<DIV><FONT size=3D2 face=3D"Century Gothic">nice site &amp; good =
article. Imagine=20
the consequences if they can do that!</FONT></DIV>
<DIV><FONT size=3D-1><FONT=20
face=3D"Century Gothic"><BR><BR></FONT></FONT>&nbsp;</DIV></BODY></HTML>

------=_NextPart_000_009B_01C91415.0B48D100--
Άβαταρ μέλους
poetj
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα