Καταγραφές συστήματος

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Καταγραφές συστήματος

Δημοσίευσηαπό anvo » 23 Μάιος 2010, 13:41

Έχω 10.04 από αναβάθμιση αλλά το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω "κολήματα" στον υπολογιστή μου. Η "Παρακολούθηση αρχείων καταγραφών" έχει πολλές ενότητες και στ' αλήθεια δεν ξέρω σε ποιά να αναζητήσω την αιτία των "κολημάτων"! Σε ποιά ενότητα της "Παρακολούθησης αρχείων καταγραφών" πρέπει να ψάξω για τέτοιου είδους "κολήματα" (ο υπολογιστής δεν υπακούει σε κανένα συνδυασμό πλήκτρων, παρά μόνο στον διακόπτη ON/OFF); Μηπως ο γραφικός "καταγραφέας" δεν είναι ο κατάλληλος για την περίπτωση αυτή; (Εφαρμόζω όλες τις ενημερώσεις που δημοσιεύονται και αποφεύγω να εγκαθιστώ εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα αποθετήρια, αν αυτό βοηθάει...).
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο (απλός χρήστης από το 1997) ┃ Προγραμματισμός: Τι είναι αυτό; ┃ Αγγλικά: Άριστα
Λειτουργικό ⇛ Linux Mint GNU/Linux 64bit και Ubuntu GNU/Linux 64bit
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core(TM) i3-4010U │ 8GB │ Intel(R) Haswell-ULT │ WLAN Intel Wireless 3160 │ RTL8111/8168/8411
anvo
babeTUX
babeTUX

IRC: anvo
Εκτύπωση

Re: Καταγραφές συστήματος

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 23 Μάιος 2010, 14:02

Στο τμήμα dpkg.log είναι καταχωρημένα το τι έχεις κάνει εγκατάσταση.
Δες εκεί μήπως εγκατέστησες κάτι και δημιούργησε το πρόβλημα.
Πριν το ubuntu δούλευαν μια χαρά;
και κάνε ένα
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get update

Και πόσταρε το αποτέλεσμα για να δουν αν βγάζει errors, θα το καταλάβεις απο το [Ε] που θα έχει μπροστά.
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα