Πρόβλημα στο boot του 10.04

...εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, διαχείριση partitions, boot-loader, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στην ενότητα αυτή γράφουμε θέματα/ προβλήματα μόνο για το UBUNTU ή τα παράγωγά του.

Πρόβλημα στο boot του 10.04

Δημοσίευσηαπό wyrm » 26 Ιουν 2010, 17:42

Καλησπέρα Ubuntistes

1)Σήμερα το πρωί που άνοιξα το pc(δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα 10.04,πλιν ενα με τον belkin adaptor στην αρχή) παρατήρησα οτι έιχε κολλήσει σε μια μαύρη οθόνη με την χαρακτηριστική παυλα να αναβοσβήνει.Περίμενα λιγο,και μετά πάτησα Ctrl+Alt+Delete,εγραψε κάτι δικά του και μετά με πήγε στην επιλογή χρήστη,μετά εκανα κανονικά login..

Παραξενεύτικα,έκανα επανακίνηση(αρκετες φορες) αλλά το ίδιο.Δεν θα με ενοχλούσε κανονικά αλλά απο την στιγμη που έγινε αυτο δεν μου αναγνωριζει το κινητό και το usb stick μου..

τι μπορει να έχει συμβεί?(τιν προηγούμενη μέρα δεν εκανα κατι διαφορετικό στο pc)

Λιγότερης σημασίας
2)Μερικες φορες δεν μου βγάζει καθόλου τις τρέις επιλογες ελαχιστοποίηση,μεγιστοποίηση,κλείσιμο στα παράθυρα..(από παντα)
wyrm
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα στο boot του 10.04

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 26 Ιουν 2010, 18:16

1) Χονδρικά διακινδυνεύω να πιθανολογήσω ότι κάτι έγινε μαντάρα με την υποστήριξη των USB συσκευών και θυρών. Δεν έχω ιδέα όμως τι ακριβώς ... :?: 2) ... αυτό ή bug είναι ή κάτι έχει πάει στραβά στην εγκατάστασή σου ... :?: Αλλά μάλλον το δεύτερο 3) μήπως να έκανες μια καθαρή εγκατάσταση ξανά-μανά; Και ναι ξέρω δεν είναι παράθυρα του Θείου Μπιλάκου εδώ, να κάνουμε κάθε τρεις και λίγο φορμάτ κι επανεγκατάσταση, αλλά αν δεν βρεις άκρη, παραμένει μια καλή λύση. ;) Η εγκατάσταση που έκανες είναι κανονική ή εικονική μέσω wubi; :?:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα στο boot του 10.04

Δημοσίευσηαπό wyrm » 26 Ιουν 2010, 18:41

Μέσω update manager εκανα..Τα 10.04 τα εχω κανα μήνα(κοντα-κοντα)
wyrm
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Λειτουργικό Σύστημα