Γεια σας καταρχας!
Το προβλημα αυτο δεν το εχω λυσει και δεν το εχω καταλαβει και γι'αυτο θα ζητησω και την δικη σας βοηθεια μηπως και καταληξω πουθενα!
Χρησημοποιω αρκετο καιρο linux παραλληλα με τα windows αλλα δεν θα με ελεγα γνωστη πανω στο linux εχω πολλα προβληματα...Αλλου ειναι ομως το θεμα μου. Xρησημοποιουσα καμποσο καιρο τo linux mint 8 τα ειχα κανα 6μηνο και ολα ηταν μια χαρα μπορω να πω!Αλλα οταν βγηκαν το ubuntu 10.04 και μου αρεσαν αρκετα και ετσι αποφασησα να τα βαλω!Ομως παρουσιαστηκε ενα αλλοκοτο προβλημα!Κατεβαζω τη διανομη ubutu 10.04,κανω ενα live cd και στην συνεχεια το bootαρω .Καθω ξεκινανε οι ερωτησης πχ(γλωσσα)με ρωταει να κανω εκγτασταση,το επιλεγω και μου βγαζει το λογοτυπο και απο κατω τις τελειστες να κοκκινιζουν.Καποια στιγμη σταματανε και περιμενω να ξεκινησει η διαδικασια εγκαταστασης αλλα εφανηστικε αυτο... H επιφανια το Windows 7 παραμορφομενη και εκει κωλουσε αφηνα λιγο μπας και παρει μπρος!Εγραψα και αλλα cd αλλα τιποτα...Εβαλα επισεις αλλες δυο διανομες(fentora 12 {την 13 δεν την εχω δοκιμασει ακομα!}, mint 9)μηπως και ηταν προβλημα της συγκεκριμενης εκδοσης αλλα και εκει τα ιδια!Απ'οτι παρτηρησα εχω προβλημα με ολες τις νεες εκδοσης οποτε τωρα εχω την ultimate edition 2.5 και ειμαι καλα!Αλλα θελω να μαθω τι στο καλο ειναι αυτο και αν θα θελω να κανω καποτε καποια αναβαθμιση τι πρεπει να κανω?!!