1)το ubuntu δεν αφηνουν τσ ιους να κατεβουν κ να εισχωρησουν στν σκληρο κ ν μολυνουν τ αρχεια π βρισκονται σ αυτον !ή !απλως δεν τους αφηνουν να λειτουργησουν την ωρα π ειναι ενεργοποιημενα?
2)Αν ισχυει τ 1ο τοτε λογικα οταν μεταφερω αρχεια απο ubuntu σε windows δεν μεταφερονται ιοί ενώ αν ισχυει τ 2ο τοτε μεταφερονται,σωστα?
3)Αν κανω την Δημιουργία dualboot Ubuntu - Windows απο το μηδέν τοτε οι ιοί π θα υπαρχουν στ obuntu θα εχουν ισχυ οταν τρεχω τ windows?κ αν ναι,υπαρχει καποιος τροπος ν το αποφυγω ή θα πρεπει να βαλω 2ο σκληρο κ να εγκαταστησω καθε λογισμικο ξεχωριστα?
4)Μπορω να μην φτιαξω την 4η κατατμηση (μιας κ εχω 500gb στν σκληρο κ μ φτανουν )κ να χρησιμοποιω
την κατάτμηση ntfs για την εγκατάσταση των Windows κ την αντιστοιχη γ ubuntu για να αποθηκευω τ αρχεια μου σ οποιο απτα 2 θελω?(ουσιαστικα θελω ν λειτουργει ΣΑΝ ν εχω 2 ξεχωριστους σκληρους )(αν αλλαξω γνωμη μπορω ν την φτιαξω μετα με τ Partition Editor (GParted),σωστα ?)
5)Επισης θα ηθελα ν κανω dualboot ubuntu-windows7 αλλα δεν βρηκα καποιο σχετικο αρθρο στο Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες.τι μπορω να κανω γτ δεν εχω ιδεα πως ν κανω την εγκατασταση?
6)Κατι τελευταιο.ισως δν εψαξα αρκετα αλλά ,τελοσπαντων, δεν βρηκα τι σημαινει το /home κ' το /(root)
Ευχαριστω προκαταβολικα γ τν χρονο π διαθεσατε ν διαβασετε αυτο τ μακρυνάρι