Γεια σε όλους και συγχαρητήρια για την πραγματικά εντυπωσιακή δουλειά που έχετε κάνει.
Είμαι νέος χρήστης και δεν έχω γνώσεις στο linux. Αποφάσισα να εκαταστήσω την τελευταία version του ubuntu (AMD64) στον υπολογιστή μου ο οποίος ήδη έχει XP. Έχω 2 σκληρούς δίσκους. Ο πρώτος έχει 2 partitions και στο πρώτο βρίσκονται τα XP. O 2os δίσκος (640GB) είναι άδειος και σε αυτόν έβαλα το Ubuntu αφού έκανα partitions ακολουθώντας τα how to που βρήκα στο site.
Όταν η εγκατάσταση τελείωσε και έκανα restart, εμφανίστηκε ο nVidia boot loader o οποίος μετά από λίγο μου λέει ότι δεν βρήκε system disk και όλα σταματούν εκεί χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Αν όμως ξεκινήσω τον υπολογιστή με το CD του Ubuntu και ύστερα επιλέξω εκκίνηση από δίσκο, τότε μου εμφανίζει το menu με τα 2 λειτουργικά και μπορώ κα συνεχίσω κανονικά με όποιο από τα 2 θέλω χωρίς προβλήματα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μην χρειάζομαι το CD ή τουλάχιστο να ξανακάνω τον υπολογιστή όπως ήταν πριν την εγκατάσταση για να ξαναδοκιμάσω ;