Καλησπέρα σας.
Έχω στο σύστημα 3 της υπογραφής ένα σοβαρό πρόβλημα.
Έκανα αναβάθμιση σε 11.10 από .04 καταρχάς. Όλα πήγαν καλά στην αρχή μέχρι που έκανα επανεκκίνηση το σύστημα για να γίνουν τα τελευταία μερεμέτια.
Ξεκινάει λοιπόν το ubuntu και με βγάζει σε login screen, στην αρχή μου φάνηκε κάπως αφού φανταζόμουν ότι θα κράταγε την ρύθμιση για αυτόματο login από την προηγούμενη έκδοση.
Τέλος πάντων το προσπερνάω αυτό, διαλέγω χρήστη και εκεί μου κάθεται πάλι στραβά κάπως γιατί ενώ ο χρήστης είναι ο nitro912gr, εκεί έβγαζε απλά Nikos (εγώ είμαι), να σημειώσω εδώ ότι ο υπολογιστής λέγεται Maria (η μικρή αδερφή μου, της οποίας είναι και το σύστημα) αν και δε βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει.
Αφού βάλω τον κωδικό (τον σωστό όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων) μαυρίζει η οθόνη για λίγο και μετά με επαναφέρει στο login screen...
Δοκίμασα και άλλους συνδυασμούς κωδικών μην τυχών τον ξέχασα (αν και ήταν απίθανο αφού δε με ενδιαφέρει να είναι κάτι δύσκολο και βάζω ένα συγκεκριμένο 5 ψήφιο σε όλα τα συστήματα που δε με ενδιαφέρει η ασφάλεια) αλλά εκεί έβγαζε μήνυμα για invalid password.
Δοκίμασα να μπω με "Συνεδρία επισκέπτη" αλλά εκεί δεν βγάζει και πολλά πράγματα, μόνο πρόσβαση στους φακέλους έχω και τίποτα άλλο δε μου δείχνει, ούτε καν την μπάρα ψηλά, απλά σαν να έχει πάρει τα μενού από ένα απλό παράθυρο είναι.
Ξεκινάω σε recovery mode, αλλάζω password (αφού βεβαιωθώ ότι πράγματι ο μοναδικός χρήστης είναι ο nitro912gr) και μπαίνω πάλι στο login screen, δοκιμάζω στην αρχή να δώσω και username και password, μαυρίζει πάλι η οθόνη και μετά τζίφος επανέρχομαι στην login screen...
Διαλέγω τον χρήστη Nikos βάζω τον κωδικό πάλι μαύρη οθόνη και login screen...
Δε ξέρω τι να κάνω τώρα έχω απελπιστεί, κυρίως γιατί δε θέλω να χάσω ρυθμίσεις κτλ για αυτό και δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση.
Καμιά ιδέα;

.