Γεια σας. Είμαι νεότατο μέλος.Είδα αυτό για την υπογραφή αλλα δεν τα καταφερα να το κανω.
Μόλις είπα να δοκιμάσω κι εγώ το ubuntu linux 12.10 και τα εκανα εγκατασταση επιτυχως.Είδα και τον εκκινητη
όλα ενταξει.Έβγαλε όμως ένα μυνημα στον εκκινητη για κάποιο update γύρω στα 170 MB.
Μόλις τελειωσε ζητησε επανεκινηση ,την εκανα και δεν εβγαλε μετα να δωσω password και φαινοταν μονο το χρωμα απο την εικονα ενα ροζακι περιπου.
Τίποτα αλλο.Κανω αλλη μια επανεκιννηση.αυτη τη φορα εδειξε το μερος για κωδικο αλλα ήταν σαν να φαινοταν η μιση εικονα 5 εκατοστα αριστερότερα.
Δεν ηταν στη θεση του δηλαδή τη κανονικη. με τα πολλα δινω το κωδικο και τίποτα μετά. δεν εφτασε εκει που φαινεται ο εκκινητης σαν να εμεινε στασιμο.
Μπορείτε να με βοηθησετε στο τι να κανω ;; Είμαι παντελως αρχάριος εχω το 12.10 ubuntu καρτα γραφικων HD6670 ati επεξεργαστη Intel Core 2 duo 7200
4 Giga μνήμη η μητρική είναι η lan party DK t2rs plus. αν ξεχασα κατι συγχωρεστε με θα απαντησω το συντομοτερο.
Αυτο που κανω τωρα ειναι να περασω τα windows 7 και να γραψω τα 12.04 LTS μπας και ειναι πιο σταθερα και δεν εχω τετοιο προβλημα.