Στην μπάρα εργασιών μου βγάζει ένα σήμα απαγορεύετε η διέλευση σαν του Κ.Ο.Κ. και εάν κάνω κλικ απάνω του με λέει : " Συνέβη ένα σφάλμα, παρακαλούμε εκτελέστε τον διαχειριστή πακέτων απο το μενού του δεξί κλικ η με apt-get σε ένα τερματικο για να δείτε τι συμβαίνει. Το μήνυμα σφάλματος ήταν "Σφάλμα: Κατά την προσπέλαση της λανθάνουσας μνήμης (E:Encountered a section with no Package: header, E:Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/www.geekconnection.org_remastersys_repository_karmic_en, E:The package lists or status file could not be parsed or opened.) Αυτό σημαίνει ότι τα εγκατεστημένα σας πακέτα έχουν ανεπίλυτες εξαρτήσεις.
Κάνοντας κλικ στην προβολή ενημερώσεων ου πετάει το εξής : Δεν είναι δυνατή η αρχικοποίηση των πληροφοριών του πακέτου
Ένα μη επιλύσιμο πρόβλημα συνέβη κατά την αρχικοποίηση των πληροφοριών του πακέτου.
Παρακαλούμε αναφέρετε το σφάλμα αυτό για το πακέτο 'update-manager' και συμπεριλάβετε και το παρακάτω μήνυμα σφάλματος:
'E:Encountered a section with no Package: header, E:Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/www.geekconnection.org_remastersys_repository_karmic_en, E:Αδύνατο το άνοιγμα ή η ανάλυση των λιστών πακέτων ή του αρχείου κατάστασης.'
Δεν ξέρω αν έχει σχέση ότι ο υπολογιστής ου δεν φαίνεται στο υπόλοιπο δίκτυο και ενώ δηλώνω ένα φάκελο κοινόχρηστο και μου βγάζει το ανάλογο σύμβολο ότι είναι (στο παρελθόν είχα κοινόχρηστος φακέλους) μόλις κάνω επανεκκίνηση παύει να είναι κοινόχρηστος)
Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια.